Buclete cu rețete сulinare de la Mama.md - disponibile pentru vânzare


    Orice mamă are o rețetă proprie, de care este mândră pe bună dreptate, iar copiii așteaptă cu nerăbdare ca mama să pregătească din nou salata preferată, pateurile favorite sau tortul delicios. Cel mai popular forum pentru femei, Mama.md, zilnic este actualizat cu sute de rețete de autor, pe care le împărtășesc utilizatorii.

IMG_9189.png

Pentru ca oricine să poată gusta din cele mai interesante și delicioase feluri de mâncare, Mama.md a decis să colecteze 20 de rețete interesante și să le emită sub formă de о colecție de buclete cu rețete сulinare.

Fiecare buclet reprezintă ingredientele necesare și rețeta pas cu pas pentru prepararea felului de bucate, care va deveni, cu siguranță, un favorit pentru toată familia. În plus, astfel de buclete cu rețete colorate le vor trezi copiilor interesul pentru gătit, astfel ajutându-i pe părinți.

Setul disponibil pentru vânzare include 20 de buclete cu rețete pas cu pas. Oricine poate cumpăra o versiune în limba română sau rusă. Seturile de buclete cu rețete pot fi cumpărate pe site-ul mama.md/market

Sperăm că rețetele de autor, primite de la utilizatorii forumului, vă vor diversifica gastronomia și vor crea bună-dispoziție la toată familia.

IMG_9225.png





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


  • Conținut similar

    • julia122997
      De julia122997
      Dawn Gillam, mama gemenilor, din Pendleton, Indiana, s-a bucurat de anul nou într-un mod cu totul şi cu totul special. A născut pe unul dintre fii săi înainte ca ceasul să arate ora 12, iar pe al doilea după.
      Gemenii, Joslyn şi Jaxon Tello, trebuiau să se nască în februarie, însă Gilliam a ajuns la spital cu aproape două luni înainte pentru că era îngrijorată de faptul că nu mai simţea nicio mişcare a feţilor.
      Joslyn s-a născut la ora 23:37, în ajunul Anului Nou, iar la exact 30 de minute mai târziu s-a născut şi fratele său, Jaxon, moment în care Indiana se afla deja în 2020 şi în noul deceniu. Astfel, cei doi gemeni au date de naştere diferite, ani de naştere diferiţi şi decenii diferite în care s-au născut.
      digi24.ro
    • julia122997
      De julia122997
      Când pregătești salate pentru copii nu vei aplica aceleași criterii ca și în cazul adulților. Dacă adulții sunt preocupați de calorii, dressinguri complexe sau ingrediente cu efect antiaging, în cazul copiilor lucrurile stau foarte diferit. În primul rând trebuie să iei în calcul că au un simț al gustului foarte dezvoltat și că nu sunt obișnuiți cu o varietate de ingrediente consumate simultan. Specialiștii te sfătuiesc să optezi pentru salatele simple, folosind 3 sau 4 ingrediente la început. Alege numai alimente care îi plac deja copilului pentru a evita reacția de respingere.
      După ce copilul s-a obișnuit cu salatele îi poți cere să te ajute când le pregătești. Este o soluție creativă pentru a-l convinge să guste ingrediente noi și treptat veți ajunge să preparați salate foarte complexe.În general salatele pentru cei mici trebuie să aibă ingrediente crocante, proaspete și ușor dulci. Poți varia consistența, dar nu uita de aceste 3 calități care vor garanta succesul.
      Iată ce salate pentru copii trebuie să testezi cât mai curând:
      1. Salată cu broccoli
      Ingrediente:
      - 10-12 felii de bacon;
      - 300g de broccoli mărunțit;
      - o ceapă roșie medie, tăiată solzi;
      - ½ cană de stafide aurii.
      Pentru dressing:
      - 100ml de maioneză;
      - 2 linguri de oțet balsamic;
      - 2 linguri de zahăr brun.
      Cum se prepară:
      Rumenește baconul la tigaie, apoi amestecă toate ingredientele. Prepară dressingul, adaugă-l la amestec și lasă o oră la rece. Servește salata presărată cu mărar proaspăt.
      2. Salată cu muștar și cartofi
      Ingrediente:
      - 6 cartofi albi de mărime medie;
      - ½ ceapă roșie, tăiată solzi;
      - 200g de țelină, tăiată cubulețe;
      - 5 ouă fierte.
      Pentru dressing:
      - ½ linguriță de sare Kosher;
      - ½ linguriță de piper negru;
      - ½ cană de maioneză;
      - 2 linguri de muștar cu miere;
      - o lingură de zeamă de murături sau de oțet din vin alb.
      8 roșii cherry, pătrunjel și boia de ardei dulce pentru servire.
      Cum se prepară:
      Fierbe cartofii în coajă, apoi lasă-i la răcit, curăță-i și taie-i cubulețe. Adaugă ceapa, țelina și ouăle.Amestecă ingredientele pentru dressing, apoi adaugă-l la salată și servește decorat cu roșii cherry, boia de ardei și frunze de pătrunjel proaspăt.
      3. Salată cu spanac și căpșuni
      Ingrediente:
      - 250g de frunze crude de spanac;
      - 2 căni de căpșuni, tăiate felii;
      - ½ cană de nuci pecan;
      - 100g de brânză de capră sau brânză cu mucegai.
      Pentru dressing:
      - 2 linguri de oțet balsamic;
      - o lingură de zahăr brun;
      - ¼ linguriță de tarhon uscat;
      - ¼ linguriță de usturoi pudră;
      - o lingură de ulei de măsline extravirgin sau ulei de nucă;
       - ½ linguriță de muștar.
      Cum se prepară:
      Amestecă ingredientele pentru salată, apoi pune-le la rece o oră. Cu 10 minute înainte de a servi salata prepară dressingul cu ajutorul blenderului, pune salata într-un borcan de sticlă, adaugă dressingul și agită bine. Servește presărat cu migdale măcinate.
      4. Salată cu paste
      Ingrediente:
      - 1½ cană de paste spiralate sau fundițe din făină integrală;
      - 2 căni de broccoli, mărunțit;
      - o cană de conopidă, mărunțită;
      - o cană de ciuperci, tăiate felii;
      - o ceapă roșie medie, tăiată solzi;
      - 50g de măsline negre fără sâmburi;
      - o roșie mare sau 7 roșii cherry, tăiate felii;
      - un avocado, tăiat felii subțiri.
      Pentru dressing:
      - 2 linguri de suc de lămâie;
      - 3 linguri de ulei de alune presat la rece;
      - ½ linguriță de oregano uscat;
      - ½ linguriță de măghiran uscat;
      - un vârf de cuți de sare roz de Himalaya;
      - un vârf de cuțit de piper cayenne.
      Cum se prepară:
      Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi lasă-le la scurs. Înmoaie legumele la tigaie timp de 15 minute, apoi amestecă toate ingredientele pentru salată.Continuă cu dressingul, lasă la rece 4 ore, apoi servește decorat cu miez de nucă de cocos neîndulcit.
      eva.ro
    • julia122997
      De julia122997
      Cei doi copii ai ducilor de Cambridge și colegii lor de la școala Thomas’s Battersea au parte de un prânz de invidiat, de la chili fără gluten și pui crescut în aer liber, la foietaj cu praz.
      În meniu este inclusă întotdeaună o sursă de proteină, legume, carbohidrați și pește pentru a asigura elevilor o dietă echilibrată.
      Vinerea a fost declarată „zi fără carne”, iar cei mici servesc burgeri de pește, risotto și pizza, precum și panini cu brânză și roșii.
      Legumele oferite micuților sunt organice și sunt servite alături de preparate precum escalop de pui fript cu miere, lămâie și usturoi, sau cârnat de porc cu ceapă, ierburi proaspete și sos.
      George, în vârstă de 6 ani, și Charlotte, de 4 ani, pot, dacă doresc, să aleagă un meniu fără gluten și preparate fără lactate precum falafel cu mazăre și mentă, chutney de mango sau tagine de măsline și linte.
      La gustarea de dimineață, copiii se bucură de lapte organic, suc proaspăt de fructe, prăjituri de orez și pâine prăjită.
      Deserturile oferite elevilor sunt formate din jeleu vegetarian din suc proaspăt de fructe, smoothie de banane, căpșuni și zmeură și tartă de mere cu înghețată.
      Majoritatea ingredientelor folosite sunt proaspete, organice, iar preparatele se schimbă în fiecare sezon, cu „mese mai substanțiale odată cu răcirea vremii”.
      Prestigioasa școală se mândrește că le oferă elevilor săi mese proaspete, sănătoase și pline de nutrienți. Chefii evită să folosească alimente procesate, aditivi și grăsimi hidrogenate.
      unica.ro
    • julia122997
      De julia122997
      „Sunt un tânăr ce se simțea că un bătrân la sfârșitul vieții când te-am contactat. Pentru mine, copilăria a fost un vis urât, iar adolescentă un coșmar. Știi cât este de greu să fii copil, să se ia colegii de școală de ține și să nu ai pe cineva care să te apere? 
      Părinții mei au plecat la Domnul când aveam câțiva anișori. A fost un șoc peste care bunicii din partea mamei și cei din partea tatălui nu au putut trece niciodată. 
      Tata era singur la părinți, iar mamă mai avea o soră mai mică. Eu am fost crescut de bunicii din partea mamei, care erau destul de bătrâni. Pe ceilalți bunici îi vedeam rar, eventual, de sărbători. Erau mereu gârboviți și livizi. Nu i-am văzut niciodată zâmbind și chiar dacă făceau totul că să îi plac, ceva mă făcea să nu mă apropii de ei. 
      În copilărie am suferit enorm. Copiii sunt foarte răi. Și dacă prind pe unul mai slab sau fără apărare, se iau de el. Așa am fost eu. Ciucă bătăilor și subiectul glumelor colegilor mei. Bunicilor le-am spus la început, însă cu timpul am învățat că nu mă ajută cu nimic. Pentru că doar mă ascultau și nu făceau nimic să mă apere. 
      Mă uităm cu jind la alți copii. Părinții lor veneau la școală, vorbeau cu profesorii, cu dirigintă sau cu directoarea și se luau măsuri. La mine nu se întâmplă niciodată așa. Ba din contra, când venea unul dintre bunici la ședința, toți colegii râdeau de mine. O făceau gratuit, cu răutate, fără urmă de milă sau de înțelegere. 
      Apoi am intrat în adolescentă. Îmi era teamă și de umbră mea. Mi-am rugat bunicii să mă lase să fac arte marțiale sau box pentru a mă putea apăra. Însă nu au fost niciodată de acord. Îi interesau doar școală și rezultatele la învățătura. Ceea ce nu a fost rău, însă nu a fost de ajuns. 
      Problemele mele de încredere se acutizau și nu aveam cu cine să vorbesc. Despre relațiile cu fețele ce să mai spun, am suferit cele mai crunte umilințe. Dacă reușeam cumva să întru în vorba cu vreo față, inevitabil venea unul dintre colegi și mă făcea de râs. 
      Când am intrat în depresie și nu doream să mai ies din casă, nici să mai învăț, bunicii au intrat în panică. Citind despre diferite boli și situații pe net, te-au descoperit pe ține și mi-au făcut o programare. Așa am putut și eu, pentru prima data în viață, să îmi descarc sufletul la cineva. Și aveam atât de multe de spus.
      Cu timpul, m-am mai liniștit. Am înțeles că școală rămâne în continuare importantă, dar mi-am refăcut relația și cu bunicii din partea tatălui. S-au bucurat nespus când am început să îi vizitez mai des. Am căpătat mai multă încredere și în timp am ajuns să mă bucur, văzând că am o familie atât de mare, cu care mă înțelegeam din ce în ce mai bine. 
      Mă bucur că încă de la început am gândit o strategie legată de o viitoare profesie și că am ales facultatea de drept. Acum sunt un tânăr licențiat, am o prietenă minunată, pe care am cunoscut-o de curând, și mă gândesc cu încredere la viitor. Sunt sigur că toate experiențele din trecut mi-au oferit lecții de viață pe care nu le voi uită niciodată, dar care nu îmi mai sfâșie sufletul așa cum o făceau odată. Sunt încântat că ofer și primesc afecțiune, iar viață mea va arată cu siguranță bine pe viitor.” 
      csid.ro
  •