Unde se poate practica fly yoga în Chişinău: 9 locuri


  Yoga în hamac (fly yoga sau aero-yoga) a luat naştere relativ recent, însă a câştigat teren în termen foarte scurt.

Fly yoga nu este destinată pentru leneşii, care citesc o carte în hamacul atârnat la umbră între doi copaci. Este o practică serioasă, despre care s-a scris mult.În continuare veţi afla adresele secţiilor, unde vei avea posibilitatea să te faci colac într-un hamac. Te întrebi de ce? Pentru că e simplu, cool şi folositor.

5808d7bfef692846050006-830x0-c-default.jpg

1. Ansuya Yoga

Fondatoarea centrului este Nageena Shiva, una din cele mai experimentate yoghine din Chişinău, care practică yoga din anul 1999. În studio lucrează atât Nageena, cât şi alţi 4 instructori, printre care cu siguranţă îl vei găsi pe unul apropiat trupului şi sufletului tău.
Vei putea practica în Centru şi la Ciocana, plătind 100 de lei pentru un singur antrenament sau pentru 4 – 350 de lei, pentru 8 – 600 de lei şi pentru 12 – 800 de lei. Prima lecţie este gratuită. Antrenamentele cu Nageena sunt puţin mai scumpe – experienţa valoroasă costă.

Ansuya Yoga Centre

33964795_1824181770976575_778367194953154560_o.jpg

Centru – str. Ciuflea, 6
Ciocana – bd. Mircea cel Bătrân ,13/1
+373 79 997 272

 

2. Aqua Terra Wellness & SPA

Pentru a practica yoga la Aqua Terra Wellness & SPA va trebui să procuri un abonament anual la filiala de la Botanica. Preţul abonamentului porneşte de la 1000 de euro (chiar dacă vei frecventa doar lecţiile de yoga, nu sconta pe reducere). În schimb acesta include antrenamente de grup, aparatele multifuncţionale, zona SPA şi o privelişte pitorească spre lacul din Valea Trandafirilor.

Aqua Terra Wellness & SPA

Bd. Decebal, 6/4
+373 22 628 000

aterra.md

 

3.MaxFitness

În fiecare joi la Max Fitness este ziua destinată fly yoga. Pentru 10 antrenamente va trebui să scoţi din buzunar 300 de lei, iar unul singur te va costa 50 de lei. Sala este concepută pentru 10 practicanţi.

Max Fitness

bd. Moscovei, 11/5
022 442 700

maxfitness.md

 

4.Yoga Universe Studio

Aici vei putea practica fly yoga zilnic, cu excepţia zilelor de duminică. Instructor este Taşa, caracterizată ca un om deschis, cu inimă mare, dar totodată modest.
Costul unui antrenament – 80 de lei. Un abonament lunar, care include câte 2 antrenamente pe săptămână costă 500 de lei, iar cu 3 – 600 de lei. Se recomandă înregistrarea preliminară, deoarece se pot antrena simultan doar 11 persoane. Instructorul crede în soartă şi predestinare, de aceea consideră că vor ajunge la antrenament doar persoanele potrivite.

Yoga Universe Studio

16177847_589963731204246_1242815972071757548_o.jpg

str. Lăpuşneanu, 5
+373 79 832 300

yogauniversestudio.com

 

5. Fitness Doza

De asemenea, vei putea practica fly yoga la Fitness Doza 5 şi Fitness Doza Râşcani. Pentru aceasta va trebui să faci rost de un abonament. Costul minim al abonamentului lunar este de 2925 de lei. Dar asta nu e tot. Pentru fiecare antrenament va trebui să plăteşti suplimentar 85 de lei. Dar vestea bună este că acest abonament îţi permite să frecventezi nu doar fly yoga, dar şi yoga clasică, antrenamentele de grup, sala de sport, adică să beneficiezi de toate serviciile clubului de fitness.+

Fitness Doza 5

str. Ion Creangă, 49
+373 22 999 555

fitnesslife.md

Fitness Doza Riscani

str. M. Costin, 25
+373 22 449 057

doza.md

 

6. Pilates M Studio

Acest centru este cunoscut prin faptul că fondatoarea lui este unul din cei mai experimentaţi instructori de pilates. Antrenamentele de aero-yoga se desfăşoară în zilele de marţi şi joi la ora 11:00, iar luni, miercuri şi vineri la 17:00.
Instructor – Elena Cracan. Ea are experienţă de 4 ani în antrenamentele aeriene. Totodată Elena desfăşoară antrenamentele de pilates, iar în trecut a fost balerină, de aceea sunt convins că după antrenamente vei avea multe teme de discuţie cu Elena şi nu te vei grăbi să strângi hamacul şi să pleci acasă.
Prima lecţie – 100 de lei. Ulterior vei putea achiziţiona un pachet pentru 10 sau 20 de antrenamente, valabile în decurs de un an.

Pilates M Studio

12314238_1642373012702286_8766883937391532254_o.jpg

str. Serghei Lazo, 34
+373 79 727 279

 

7. Centru de yoga „Lakshmi”

Antrenamentele au loc de 3 ori pe săptămână. Este vorba despre yoga combinată: iniţial se practică hatha yoga, care treptat trece în fly yoga. Grupul include 6 persoane, deoarece este necesar de a acorda atenţie specială fiecărui practicant. De aceea, dacă îţi place grija şi atenţia, culege numărul de telefon şi înscrie-te.
Te vei antrena în vizorul Mariei – specialist cu diplomă internaţională, care a adus cunoştinţele sacrale despre asane direct din India. Actualmente, centrul de yoga îşi mută sediul, de aceea precizează noua adresă la numărul de telefon +373 69 946 135.
Durata antrenamentului – 1,5 ore. Lecţia iniţială – 50 de lei, un singur antrenament – 90 de lei, abonamentul care include 2 antrenamente pe săptămână costă 550 de lei, iar de 3 ori pe săptămână – 750 de lei.

 

8. Sportpark

Pentru a te antrena aici vei avea nevoie de un abonament. În schimb vei avea posibilitatea de a frecventa sala de forţă, de a face crossfitt, tenis de masă, squash, de a înota în piscină sau de a te aburi în saună.
Costul abonamentului variază de la 180 la 395 de euro pentru 6 luni.
Dacă stai la dubii, să ştii că vei practica fly yoga în vizorul Ianei Varnacova, campion al Moldovei la dansuri sportive şi de gală, maestru în sport şi reprezentantă a celor mai frumoase moldovence – participantă la concursurile Miss Moldova şi Miss World.

Sportpark

str. Nicolae Dimo, 32
+373 78 889 889, +373 22 66 77 67

sportpark.md

 

9. Alexia

Ca şi la alte cluburi de fitness, va trebui să plăteşti pentru abonament şi câte 100 de lei pentru antrenament. Însă aceasta acum. În luna septembrie reprezentanții clubului planifică să deschidă un studio, la care doritorii vor avea posibilitatea să practice doar fly yoga şi să plătească doar pentru aceste antrenamente. Deocamdată, în sală vei fi doar tu, instructorul şi încă maximum 2 persoane, de aceea ora antrenamentului se coordonează din timp cu administraţia.+

Alexia

str. Iurie Gagarin, 14
+373 22 549 333

alexia.md

 

omactiv.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Știți clișeul acela cu "niciodată nu-i prea târziu ca să-ți schimbi viața". Joan MacDonald, o bunicuță simpatică din Ontario, Canada, este dovada vie că oricând, la orice vârstă, încă mai poți să faci ceva important pentru tine și pentru ceilalți. 

   La o vârstă la care oamenii cred în mod greșit că nu mai poți avea mari așteptări, această femeie și-a schimbat complet viața. Când medicii i-au spus că va trebui să-și mărească doza de medicamente dacă va continua să trăiască în același mod, Joan a decis că trebuie să-și ia soarta în propriile mâini.

    
   Pas cu pas, zi după zi, ea a trecut de la un stil de viață sedentar la unul echilibrat, în care mișcarea deține un rol fundamental.
   După câțiva ani, a devenit de nerecunoscut - "pensionara cool" a slăbit 90 de kilograme și e într-o formă grozavă. Acum are o mobilitate cu care nu se pot lăuda nici persoanele de 30 de ani și poate face flotări cot la cot cu orice tinerel care trage de fiare la sală. Joan își încordează acum mușchii când pozează pentru coperta vreunei reviste și face "ravagii" pe Instagram, unde cucerește tot mai mulți admiratori.

   "Acum trei ani am început această călătorie lungă și lentă, iar acum realizez că nu are sfârșit.
    
   În fiecare zi mă mișc într-o direcție pe care o aleg. Fiecare lună este o nouă bornă. În fiecare an am văzut cum m-am schimbat atât de radical încât am crezut că nu mă mai pot schimba mai mult de atât și încă o fac.
   În acest punct, chiar realizez că nu avem limite", a scris ea pe Instagram.
   "Fiecare ușă pe care pătrundem duce la o altă ușă și apoi la alta.

   Sper că toți alegeți să vă dezvoltați! Să învățați să vă iubiți pe voi, să aveți mai multă grijă de voi și să îndrăzniți să visați și să iubiți din nou cu toată inima", este mesajul pe care Joan îl adresează tuturor celor care o urmăresc.
   eva.ro
    
  • StelaGriu
   De StelaGriu
   Хочу поделится со всеми своей находкой , я безумно рада что нашла этот фитнес, может быть кому то этот отзыв будет полезен
   Итак, я, как и многие женщины, давно задумывалась о начале занятий спортом, но меня это всегда пугало, с чего начать? как не навредить себе , ведь я абсолютно ничего в этом не смыслю ((( 
   Спорт залы я исключила сразу , во первых дорого ( особенно если работать с личным тренером ) во вторых тут нужны знания,техника, а я в этот дуб-дубом
   Активные кардио тренировки так же не для меня, так как суставы у меня проблематичные ...
   Для себя я выбрала фитнес клуб FitCurves так как это мировая сеть фитнесс клубов!
   Итак , начнём с плюсов : 
   -Мне очень понравилось гидравлическое оборудование , это мягкое сопротивление именно то что я искала, абсолютно не травмоопасно, но все же нагрузка чувствуется;
   -Мне понравилась что так же мы выполняем упражнения , и они варьируются каждые час;
   -Очень удобно что нет привязки ко времени , тренировка идёт нон-стоп, и вы просто подходите когда вам удобно;
   -Тренер всегда рядом, это был мой главный критерий в поиске фитнес клуба, девочки помогают на тренажерах , первые тренировки у вас один на один с тренером, окружены вниманием и абсолютно не чувствуете дискомфорт;
   -Приятным бонусом для меня стала растяжка после тренировки, так как у меня проблемные суставы и спина , я ее оценила по достоинству;
   - Да, реально хватает 30 минут чтоб почувствовать нагрузку! Так как все  абонементы у них безлимитные, вы можете посещать клуб в каждый день, это очень удобно , потому что времени всегда в обрез;
   -Приятно удивила цена, особенно если есть возможность посещать клуб часто, получаеться очень выгодно!
   Из минусов:
   - Может быть расположение, есть только на ботанике;
   -В воскресенье не работают;
   Для меня минусов нет, уже есть результат, я похудела на 5 кг и уже ощутимо укрепила мышцы! Дальше больше! 
    

  • julia122997
   De julia122997
   Practica de yoga pentru copii, ca și la adulți, are rezultate excelente în reducerea anxietății și a stresului, înlocuindu-le cu o stare de bine, de calm interior. Yoga pentru copii, începută de la vârste de 4-6 ani, îi ajută să se dezvolte în adolescenți care vor avea obiceiuri sănătoase.
   Perioada de adolescență este una plină de schimbări fiziologice și mentale, care, de cele mai multe ori, în societatea Vestică, rezultă în obiceiuri nesănătoase precum: fumatul, consumul de alcool sau de substanțe recreaționale. Prin practica de yoga, aceste instincte negative pot fi eliminate înainte chiar să se manifeste.
   Cum îi ajută yoga pe copii să se dezvolte echilibrat?
   Prin practica de exerciții de yoga: Salutul Soarelui, posturi de yoga, relaxare profundă și respirație, copiii își cresc nivelul energetic și toate problemele asociate cu un nivel de energie scăzut: gânduri negative, gânduri excesive, stres, anxietate, instincte negative. În lipsa acestor triggeri interiori, comportamentele negative nu vor avea de ce să apară;
   Prin jocurile yoga, pe care copiii le iubesc, deoarece sunt simple, amuzante și le pun creativitatea și atenția la lucru, ei învață să se exprime fără emoții în fața unui grup, să se deschidă, să fie autentici, au libertatea să greșească și să nu câștige la jocuri fără să simtă Jocurile yoga îi învață spiritul de competiție fair-play și, în același timp, îi învață să facă parte dintr-o echipă și să lucreze împreună.
   Dacă copiii continuă cursurile de yoga pe o perioadă lungă de timp, cu recurență de o dată sau de două ori pe săptămână, ei vor resimți beneficii care îi vor însoți pe durata întregii vieți:
   memorie bună; disciplină interioară; putere de concentrare crescută; echilibru emoțional; claritate mentală; forță de acțiune; performanță academică și, mai târziu, performanță la job. mami.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Botanica
   Aquaterra Wellness & Spa Botanica

   Un fitness-centru enorm – doar sala de forţă are suprafaţa de 750 metri pătraţi. De ce veni vorba despre el într-un articol despre fitnessul pentru copii? Vei putea procura un abonament pentru copil la Aquaterra numai dacă vei fi membru al clubului. Grupurile sunt împărţite pe criterii de vârstă, apa din piscină are o temperatură confortabilă pentru copii (dar şi pentru adulţi) – 29°C.+
   Adolescentul poate face sport individual cu instructor în sala de forţă de la 14 ani, dar pentru aceasta este necesar de a cumpăra un abonament. Costul abonamentului pentru adolescenţi de la 14 la 17 ani este mai redus, comparativ cu cel pentru adulţi, însă cardul de membru îi oferă posibilitatea de a vizita toate zonele.+
   Vârstă: 3-13 ani. Acces în piscină – de la 4 ani.
   Antrenamente: gimnastică, yoga, fly-yoga, karate, taekwondo, dans și înot.
   Ore de lucru ale camerei pentru copii: de luni până vineri de la 9:00 până la 21:00,
   în zilele de odihnă de la 09:30 până la 20:30
   Termen minim al abonamentului: 1 an.
   www.aterra.md, facebook 
   Bd. Decebal, 6/4
   +373 22 628 000
   Studio de dezvoltare pentru copii

   În cadrul clubului de fitness Aquaterra Wellness & Spa Botanica activează un studio de dezvoltare pentru copii. Grupele sunt divizate pe criteriu de vârstă. Aici ai posibilitatea de a cumpăra un abonament pentru copil, chiar dacă nu te antrenezi la Aquaterra. Nu este necesar nici un abonament suplimentar la Aquaterra.
   Vârstă: 2-5 ani.
   Antrenamente: educaţionale şi sportive. Micuţii îşi dezvoltă starea fizică generală, abilităţile motorii fine, studiază mişcările prin intermediul jocului, dansează, participă la ştafete şi jocuri active, învață limba engleză și obţin cunoștințe generale.
   Termen minim al abonamentului: 1 lună.
   Bd. Decebal, 6/4
   +373 69 132 354 (Ana)
   Energy Fitness

   Energy Fitness este o reţea de cluburi de fitness, însă doar la Botanica există antrenamente pentru copii. Poate procura un abonament pentru copiii sub 7 ani numai un părinte-membru al clubului. E minunat, veţi face sport împreună. Temperatura apei în piscină – 29°C. Antrenamentele în sala de forţă sunt permise de la 14 ani, cumpărând un abonament pentru adolescenţi de la 13 la 16 ani.+
   Vârstă: 3-16 ani.
   Antrenamente: acrobatică, yoga, dansuri, înot, ocupaţii de creaţie şi dezvoltare.
   Termen minim al abonamentului: 1 an.
   Ore de lucru ale camerei pentru copii: de la 10:00 până la 20:00
   www.efitness.md, facebook 
   Bd. Dacia, 31/1
   +373 22 502 222
   Fitness One

   Un club de fitness pentru întreaga familie, la care vei putea cumpăra un card pentru câţiva membri ai familiei în condiţii avantajoase. De asemenea, există posibilitatea de a cumpăra aparte un card de membru pentru copil. Şi aici temperatura apei în piscină este de 29°C. Polo de apă se poate practica numai după consultarea antrenorului. În sala de forţă se pot antrena toţi doritorii la orice vârstă.+
   Vârstă: 3-14 ani.
   Antrenamente: gimnastică, dans, înot, polo de apă, taekwondo.
   Termen minim al abonamentului: 1 lună.
   Ore de lucru a camerei pentru copii: luni-vineri de la 16:00 până la 21:00, iar sâmbătă şi duminică de la 14:00 până la 20:00.
   www.fitnessone.md, facebook 
   str. Grenoble, 259
   +373 22 000 707
   Centru
   Ecosport Gym

   Club în centrul de afaceri al Chişinăului cu piscină pe acoperiş, care funcţionează anul împrejur. Temperatura apei este confortabilă – 27°C, însă antrenamentele de înot pentru copii au loc doar vara. Antrenamentele în sala de forţă – anul împrejur, părintele nu are nevoie de card de membru. De la 5 ani copilul poate practica pregătirea fizică generală în vizorul instructorului. Antrenamentele au loc în sala de forţă cu echipamente speciale.
   Vârstă: 5-12 ani.
   Antrenamente: box, dansuri, gimnastică. Vara – plus înotul.
   Abonament: card pentru 10 antrenamente sau card anual de membru cu număr nelimitat de vizite.
   www.ecosportgym.com, facebook 
   str. Alexei Mateevici, 113/2
   +373 22 233 081
   NeoGym

   Aici copiii pot lua lecţii de kickboxing. Îi antrenează pe copii luptătorul profesionist Maxim Raileanu, care a desfăşurat peste 30 de lupte, inclusiv pentru Cupa Europei. Nu este obligator ca părinţii să se antreneze la acelaşi club. De la 14 ani copilul se poate antrena în sala de forţă cu instructor.
   Vârstă: 6-12 ani.
   Antrenamente: kickboxing.
   Termen minim al abonamentului: 1 lună.
   www.neogym.md, facebook
   bd. Ştefan cel Mare 202, bloc 2, etajul 5.
   +373 22 883 838
   Academia de sport pentru copii

   Academia de sport pentru copii în baza clubului Fitness and Wellness Club Alexia, dar nu este necesar un card de membru aparte pentru părinte – este suficient de a-i cumpăra copilului un card de membru al Academiei. Antrenamentele au loc în weekend, iar grupele sunt distribuite pe vârste.
   Vârstă: 3-14 ani.
   Antrenamente: capoeira, taekwondo, dans, acrobatică, fotbal, floorball, handbal, gimnastică artistică.
   Termen minim al abonamentului: 1 lună.
   www.sport-academy.md, facebook
   bd. Iurie Gagarin, 14
   079 41 40 18
   omactiv.md
  • maria981s
   De maria981s
   Deși te poți bucura de antrenamente cardiovasculare și în aer liber, alergând sau mergând cu bicicleta, aparatele de fitness folosite acasă ori la birou, în pauzele dintre activități, oferă un grad mult mai ridicat de confort și accesibilitate, în special atunci când vremea de afară nu este ideală. În plus, astfel vei putea controla foarte precis perioada de acomodare cu efortul fizic, cu ajutorul programelor de antrenament pre-setate în memoria consolei din dotarea celor mai multe aparate de fitness.
   Ce beneficii ai?

   Cele mai apreciate aparate de fitness sunt, după cum probabil te așteptai, banda de alergare, bicicleta staționară și bicicleta eliptică. Acestea pot fi folosite atât de începători, cât și de sportivii de performanță, iar confortul și multitudinea de exerciții pe care le oferă sunt ideale pentru a te apropia rapid de orice obiectiv pe care ți l-ai impus. În cazul în care te afli la prima experiență sportivă sau reîncepi exercițiile după o pauză îndelungată, recomandarea este să începi cu numai câteva minute de exerciții pe zi și să îți construiești antrenamentele în funcție de ritmul corpului tău de adaptare la efort.
   Nu vei viza niciodată un singur obiectiv, în special când știi că orice aparat fitness te poate apropia, simultan, de mai multe rezultate pozitive: slăbire, îmbunătățirea condiției fizice și tonifierea musculaturii. În plus, starea generală de sănătate se va îmbunătăți simțitor, inclusiv cea mentală. Jumătate de oră de exerciții cardio în fiecare zi îți va oferi senzația de energizare și îți va relaxa mintea, alungând stresul, datorită creșterii ritmului cardiac și bunei oxigenări de care vor beneficia toate organele din corp. Rezultatul imediat va fi că te vei putea bucura de un somn odihnitor, de calitate, iar riscul de depresie va scădea considerabil.
   Banda de alergare îți oferă acces la antrenamente bazate pe mișcări native, fără să fie nevoie să deprinzi tehnici speciale sau să te familiarizezi cu procedee noi. Va trebui, totuși, să ai grijă la poziția de alergare și la ritmul respirației, însă această ultima condiție este prezentă în orice antrenament, indiferent de ce aparate de fitness folosești. Bicicleta fitness și bicicleta eliptică îți pun la dispoziție antrenamente cu impact redus asupra articulațiilor, astfel încât sunt indicate în cazul persoanelor cu sensibilitate la genunchi sau glezne. Indiferent de varianta pe care o alegi, rezultatele pe care le obții sunt influențate în mare proporție de funcționarea metabolismului. Astfel, antrenamentele zilnice te vor ajuta să slăbești foarte rapid nu numai datorită arderii caloriilor în timpul exercițiilor, cât și mulțumită accelerării metabolismului și continuării arderilor și după terminarea antrenamentului.

   Pentru a oferi un exemplu concret, o sesiune de 45-60 de minute pe unul dintre aceste aparate de fitness te va ajuta să arzi aproximativ 500 de calorii, în condițiile în care gradul de efort este mediu. Dacă urmezi astfel de antrenamente zilnic, vei putea pierde circa jumătate de kilogram la fiecare două săptămâni. Așadar, dacă determinarea și consecvența te caracterizează, vei reuși să slăbești foarte rapid și îți vei modela corpul în timp record.
   Fie că ai dat câteva pedale la viața ta sau te afli la prima experiență sportivă, fie că vrei să-ți îmbunătățești condiția fizică și starea generală de sănătate sau doar să dai jos câteva kilograme, poți găsi cel mai bun raport calitate-preț la aparate de fitness și echipament sportiv pe Sport-Mag.ro. Sezonul reducerilor a început, așadar grăbește-te să profiți de cele mai bune prețuri!
   femeia.ro
 •