Un puşti din Statele Unite este student la doar 12 ani


    Viaţa bate filmul ... sau serialul, după caz. Mă refer aici la serialul Young Sheldon care urmăreşte povestea unui copil de nouă ani, atât de deştept încât este deja la liceu.

caleb-genius-01.jpg

Caleb Anderson este un puşti de 12 ani din Statele Unite care se pregăteşte să urmeaze cursurile unei facultăţi de inginerie aerospaţială, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

La vârsta de nouă luni ştia limbajul semnelor şi la un an reuşea deja să citească.

Caleb Anderson: „Nu sunt foarte deştept, doar înţeleg informaţia foarte repede. Am această amintire, că mergeam în clasa întâi şi învăţam acolo şi toată lumea era mult mai înaltă decât mine, pentru că eu aveam doi ani. Abia puteam să merg! Asta este viaţa mea. Aşa sunt eu. Şi am trăit în acest mod toată viaţa.”

 

mediafax.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Sarah

Postat

Bună ziua Aceasta este o mărturie mare pe care trebuie să împărtășesc. N-am crezut în vrăji sau magie, nu până când am întâlnit Ogala (Drogala02@gmail.com). Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soția mea m-a lăsat cu doi copii. Aproape că m-am sinucis, eram distrus emoțional. Mulțumită unui caster pe nume Dr. Ogala pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincios în timp ce navigarea pe internet, am dat peste o mulțime de marturii despre acest caster special. Unii oameni au mărturisit că el a adus fostul lor iubit înapoi, alții au mărturisit că el a restaurat uterul lor, vindecat de cancer și alte boli, alții au mărturisit că el ar putea arunca o vraja pentru a opri divorțul. Am dat peste, de asemenea, o mărturie special, a fost de la o femeie pe nume Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care el a adus iubitul ei Ex înapoi în mai puțin de 2 zile, și la sfârșitul mărturiei ei ea a lăsat-o să meargă Dr. Ogala e-mail personal (Drogala02@gmail.com). După ce a citit toate aceste marturii, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea să-l. În doar 48 de ore, soția mea s-a întors să mă vadă. Ne-am rezolvat problemele, și suntem chiar mai fericiți decât înainte, Dr. Ogala este cu adevărat un om talentat, nu am de gând să oprească postați-l pentru că el este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunt în căutarea unei soluții reale și un adevărat Semoilaker pentru a rezolva toate problemele pentru tine, contactați Dr. Ogala cu puterile sale El poate transforma visele tale în realitate.
    ...................
DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA CU:
1. Adu-ti prietenul sau prietena inapoi
2. Adu-ți înapoi soțul sau soția
3. Castiga la loterie și promovarea în birouri
4. Vă ajută să rămâneți gravidă, dacă aveți nevoie de un copil
5. Cure complete de orice fel de boală contactați-l acum prin: Drogala02 @ gmail. Com... puteți apela numărul său de mobil +2347049668119..
 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.