Un procuror și o avocată și-au unit destinele chiar în fața magistraților


  O cerere în căsătorie a avut loc într-o sală de judecată din Florida (SUA). Un procuror de 28 de ani a cerut-o în căsătorie pe o avocată, care anterior i-a fost colegă, iar surpriza a fost și mai neobișnuită întrucât bărbatul a înscenat întreaga ședință la care a fost prezentă aleasa inimii sale.

image.png

Cei doi, Brandon Dinetz și Jennifer Lettman, s-au cunoscut  în 2016, când ambii lucrau în procuratura Palm Beach. Ulterior, însă, au luat-o pe cărări diferite, tânăra angajându-se într-o mică firmă de avocatură specializată în procese civile.

Procurorul a pregătit cinci luni momentul cererii în căsătorie. Acesta s-a înțeles cu judecătorul de la o instanță districtuală să însceneze audieri pe marginea unui pretins caz de conducere în stare de ebrietate.

Rolul pârâtului și cel al avocatului au fost jucate de prietenii viitorului mire.Procurorul și-a convins viitoarea soție să participe la audieri sub pretextul de a asculta și a evalua pledoaria lui către jurați. Apărătoarea nu a bănuit nimic, deoarece astfel de proceduri erau practicate.

image.png

Femeia și-a dat seama de ce urmează să se întâmple atunci când judecătorul a deschis ședința și a invitat în sală 17 jurați – aceștia erau rude apropiate și prieteni de-ai cuplului.

Când și-a văzut viitorul socru și sora, avocata a izbucnit în plâns și i-a spus „da” procurorului, care a îngenuncheat în fața ei, dăruindu-i un inel cu diamant, care aparținea bunicii sale.

„Domnule Dinetz, vă condamn la detenție pe viață” a spus în cele din urmă judecătoarea, sub amuzamentul celor prezenți în sală.

zugo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • Vizitator Lilia
   De Vizitator Lilia
   Посоветуйте пожалуйста хорошего адвоката по уголовным делам. Благодарю. 
  • Vizitator Alea
   De Vizitator Alea
   Buna ziua, am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie: concediul de maternitate s-a finisat pe 11.09.17, ordinul pt acordarea indemnizatiei lunare elaborat de institutia unde am activat incepe din 12.09.17, am fost nevoita sa imi reiau activitatea din 15.09.17 cu program partial, astea de la CNAS mi-au zis ca pot depune cerere in decurs de un an dupa expirarea concediului de maternitate, iar acum imi zic ca nu pot beneficia de indemnizatie pt ca am venit. Cum as putea rezolva ? va multumesc anticipat.
  • anaxiel
   De anaxiel
   Fiecare bărbat are și el un ceas biologic. Când va veni momentul pentru pirostrii va fi pregătit, așa că nu trebuie să-l grăbești.
   4 semne că e pregătit pentru căsătorie
   Nu se mai simte bine în locurile unde merg celibatarii John Malloy a realizat un studiu pe 2500 de bărbați cu vârste între 17 și 70 de ani și care urmau să se căsătorească. Toți au declarat că nu se mai simt confortabil în baruri, în cluburi sau în alte locuri frecventate anterior pentru a-și găsi o potențială parteneră.
   E independent financiar Tina Tessina, psihoterapeut crede că bărbații au un ceas biologic diferit de cel al femeilor. Bărbații se concentrează pe securitatea financiară înainte de a avea o familie. Dacă un bărbat se chinuie să-și plătească datoriile nu se va gândi să adauge un nou membru în familia sa.
   Își dorește să fie tată Un bărbat poate fi pregătit pentru o căsătorie dacă începe să se gândește serios la posibilitatea de a deveni tată.
   Majoritatea bărbaților educați nu consideră căsătoria o opțiune decât după vârsta de 26 de ani. Vârsta cea mai probabilă de a se căsători este între 28 și 33 ani. Majoritatea bărbaților care trec de 43 de ani și nu se căsătoresc rămân celibatari pe viață.
   E deja soțul tău din multe puncte de vedere Dacă își plănuiește viitorul alături de tine, te-a prezentat prietenilor și familiei sau te sună zilnic pentru a te întreba cum îți merge ziua înseamnă că e deja soțul tău, deși nu îi porți numele.
   unica.ro
 •