Trucuri pentru a grăbi rutina de dimineaţă


    Chiar dacă eşti o persoană care se trezeşte de dimineaţă fără niciun fel de problemă, faptul că trebuie să pleci la timp de acasă pentru a ajunge la birou sau la o întâlnire este o adevărată provocare.

Sunt atât de multe lucruri imprevizibile care se pot întâmpla, încât nu ştii dacă acestea te vor împiedica sau nu, dar în acelaşi timp, trebuie să le previi. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să fii gata la timp, fără ca mascara să devină o pacoste sau alegerea ţinutelor să fie o piedică.

 

În primul rând, ia-ţi porţia de somn. Este aproape imposibil ca dimineaţa să dai randament dacă nu i-ai oferit corpului tău orele necesare de somn. Chiar dacă de multe ori îţi este greu să te desparţi de serialul favorit pentru a merge la culcare, specialiştii recomandă între şapte şi nouă ore de somn pentru a fi în formă.

 

Pune alarma în cealaltă parte a camerei. Sau chiar în altă cameră, dacă aceasta nu va deranja pe nimeni şi, bineînţeles, se va face auzită. Trebuie să recunoaştem că, până şi atunci când dormi de-ajuns, butonul de „amânare” este aproape irezistibil. Aşa că, pentru a păcăli somnul şi pentru a pune corpul în mişcare, cel mai bine este să te deplasezi pentru a opri alarma. În felul acesta, somnul va dispărea treptat şi vei fi gata să-ţi începi ziua.

 

Asează la vedere o listă cu lucrurile pe care le uiţi de obicei. Cu siguranţă ţi s-a întâmplat ca atunci când vrei să pleci să nu găseşti cheile sau la jumătatea drumului realizezi că ai lăsat ceva foarte important pe masă. Ei bine, ca să eviţi acest lucru, pregăteşte cu o seară înainte o listă cu lucruile importante pe care nu trebuie să le uiţi. În felul acesta vei economisi mai mult timp şi îţi va fi mult mai uşor să te organizezi.

 

Pregăteşte-ţi ţinuta cu o seară înainte. În felul acesta vei evita acea panica de dimineaţă în care nu ştii ce să porţi şi nici nu vei mai petrece atât de mult timp în faţa dulapului fără niciun rezultat. Să nu mai vorbim de faptul că dulapul tău va rămâne foarte ordonat.

 

Machiază-te rapid. Sigur te întrebi cum ai putea face acest lucu. Ei bine, renunţă să mai foloseşti atât de multe produse de make-up şi înlocuieşte-le cu produse care le pot ţine locul şi care să nu-ţi încarce prea mult faţa. De exemplu, în locul fondului de ten ai putea folosi o cremă BB, care este ideală pentru imperfecţiuni, dar şi ca bază de machiaj. Aplică mascara, un blush discret şi un gloss şi vei obţine un look natural şi plin de prospeţime.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.