Tratament regesc pentru picioarele tale. Cere asta când mergi la salon!


    Ţi-ai făcut pedichiura şi doreşti să-ţi relaxezi puţin picioarele obosite. Această tehnică este ideală şi extrem de simplu de făcut, trebuie doar să soliciţi acest masaj la salonul de înfrumuseţare pe care îl frecventezi.

Masajul gambei piciorului, gleznei şi al călcâiului este cu siguranţă un tratament demn de o regină. Încearcă-l şi ai să te convingi de efectele pozitive!

 

Masajul gambei piciorului se execută în scopul activării circulaţiei sangvine, fapt ce favorizează epiderma şi muşchiul. Se executa şi în scopul menţinerii supleţii şi elasticităţii articulaţiei. Se începe masajul piciorului cu o mişcare de netezire în cursul căreia se exercită o presiune constantă asupra oaselor şi a încheieturilor şi se continuă de la vârful degetelor până la genunchi.

 

Tot o mişcare de netezire uşoară se execută şi pe muşchiul gambei de la genunchi spre gleznă, palma fiind lipită de epidermă. Se repetă mişcarea de 10 ori circa 2 minute până când circulaţia sanguină se normalizează. Când mâna ajunge în dreptul călcâiului se opreşte, încercuieşte şi alunecă apoi către glezna spre genunchi, dar pe partea exterioară a piciorului.

 

Glezna care este foarte mult solicitată în timpul activităţilor cotidiene se poate masa în felul următor: ambele mâini cu palmele lipite de laba piciorului pornesc simultan într-o mişcare de alunecare din dreptul metatarsienelor spre genunchi, peste glezna în aşa fel încât degetul mare să exercite o presiune mai mare decât celelalte degete.Toate mişcările masajului trebuie să aibă continuitate, să fie executate ferm, dar nu dureros.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.