Tendinţe 2016: Aceeaşi nuanţă de ruj şi de ojă!


    Celebrul duo de ruj şi ojă, în aceeaşi nuanţă, care a facut furori la mijlocul anilor ’50 a fost reinventat. Dacă atunci se purtau nuanţele tari, puternice, de roşu, corai, roz, acum găsim combinaţii ispititoare de ruj prună şi ojă mov închis sau nud.

Cosmeticele pereche de ruj şi ojă pentru nuanţe diferite de piele sunt iar în trend! Dacă ai pielea albă şi degetele lungi culorile pastel, roz aprins, mov te vor pune în evidenţă.
56bdc69ea3e98_101.jpg

 

56bdc6b249095_102.jpg

 

56bdc6bd6239a_103.jpg

 

56bdc6c45ab11_104.jpg

 

Pentru un look de seară, poţi opta pentru culori închise, care vor contrasta foarte bine cu pielea: roşu cireaşă. Dacă tenul tău este mai închis, ai nevoie de nuanţe de ruj şi de ojă cu tonuri aurii, roşu zmeură, nuanţe maronii.

 

56bdc6d0832f2_105.jpg

 

56bdc6d9d5edc_106.jpg
Dacă vrei să foloseşti un duo de ruj şi ojă, te sfătuim să cumperi produsele de la aceeaşi familie de culori, fie că foloseşti nuanţe calde sau reci.

 

De asemenea, optează pentru nuanţe de ruj şi ojă în funcţie de outfit-ul pe care îl porţi. Poţi folosi nuanţe contrastante, pentru a scoate în evidenţă buzele şi unghiile. Daca eşti o persoană sobră, poţi să „mergi” pe nuanţele pale şi evită-le pe cele puternice!

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.