Specialiştii au decis! Bronde este nuanţa de păr a anului 2016


    După balayage şi ombre, în 2016 este rândul Bronde-ului să devină tendinţa anului în materie de tehnica culorii. Este o nuanţă fresh, jucăuşă, naturală şi uşor de purtat şi întreţinut. Când ne referim la Bronde ne gândim la o combinaţie de tonuri de maro şi blond, cu ajutorul cărora obţinem o nuanţă a părului cu aspect deschis în mod natural, atins parcă de razele soarelui.

Pentru sezonul de primăvară-vară, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate şi adaptate părului, indiferent de textură, lungime, tunsoare şi culoare.

 

Bronde - Stratum înseamnă rădăcini mai închise şi vârfuri deschise în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt, foarte jucăuş. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual şi să araţi fabulos de fiecare dată.

 

56b899c776c8b_121.jpg

 

Bronde - Masquerade pune onduleurile într-o lumină nouă. Nuanţele de mahon-cedru oferă bogăţie şi adâncime părului. Accentele sunt cele care vor evidenţia forma părului şi frumuseţea lui naturală.

 

56b899e1b5335_123.jpg

 

Bronde - Shimmer propune o succesiune de suviţe în nuanţe deschise, luminoase, alternate cu şuviţe vopsite în culori mai închise. Auriul şi argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.

 

56b899e9de717_124.jpg

 

Bronde - Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanţe de maro bogate şi profunde care dau părului forma şi o culoare cu aspect natural.

 

56b899f119369_125.jpg

 

Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România, recomandă Bronde-ul deoarece „are acel efect de făcut de mâna liberă care creează iluzia că fiecare şuviţă a fost realizată în mod natural de razele soarelui”.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.