Slingi.md - partener Sea Mile Kids Aquathlon 2018


    Slingi.md a devenit partener al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

Din anul 2008, compania Slingi.md se ocupă cu producerea și vinderea mobilei pentru oficii și apartamente. Acestea includ fotolii și canapele de diferite forme, culori și varietăți, cu livrarea direct la domiciliu. Folosim doar materiale calitative în producerea acestora, ceea ce este o garanție a faptului că veți folosi cu drag mobila noastră în viața cotidiană, sau la evenimente și festivaluri open-air.

De asemenea, noi vindem jucării moi și produse pentru copii. Alegem foarte atent marfa pentru magazinele noastre și accentuăm calitatea, ecologia și modelele interesante pentru copii de vârste diferite.

Avem 3 magazine în Chișinău. În incinta 1000 mărunțișuri, butic 8, etajul subsol, Dacia 16/1, Elat, etajul 5, buticul 12, Decebal 99 și un magazin pe Dacia 5/4, butic 8. Ne găsiți la următoarele numere de telefoane 069142814 sau 078142814 și pe saitul slingi.md; bean-bag.md.

1000x661-gerda-eng.png

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani. Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.