SLĂBIM CORECT: Schimbă-ți ritmul vieții cu Kangoo Jumps!


    Sportul Kangoo Jumps ceva nou și eficient a luat amploare și în Moldova. Promotor al acestui sport interesant este Natalia COLESNIC - sportul Kangoo Jumps nu îți oferă doar o stare fizică perfectă, dar și o stare emoțională de nota 10.

Kangoo Jumps reprezintă și o metodă eficientă pentru a scăpa de kilogramele în plus, participantele Proiectului “Slăbim Corect” sunt încântate de acest mod distractiv de-a pierde în greutate. Dar ce este Kangoo Jumps? După cum probabil bănuiești deja din denumirea sportului “KANGOO”, are legătură cu acele sărituri specifice kangurilor și se referă la o tehnică de aerobic care se execută cu ajutorul unei perechi speciale de ghete de sport dotate cu niște arcuri elastice. Mișcările care pot fi executate cu ajutorul acestei perechi speciale de încălțăminte se aseamănă mult cu cele specifice aerobicului, cu diferența majoră că toate sunt însoțite de săriturile care le amplifică efectele. Datorită arcurilor elastic ale tenișilor Kangoo, aceceștia ne protejează articulațiile și coloana vertebralăn în timp ce facem exerciții sau alergăm. Acest sport ne ajută la scăderea în greutate, tonifierea, întreținerea sănătății, reduc leziunile din zona gleznelor, a coloanei sau a șoldurilor, atenuând impactul corpului cu solul cu până la 80%. Așadar, kangoo jumps este un sport neobișnuit, care sporește doza de amuzament și eficacitate, eliminand eventuala plictiseală apărută după nenumarate ore petrecute în sala de aerobic de-a lungul anilor.

 

557044762c5e5_11221595_407746216093248_2337729699451477212_n.jpg
Fiind considerată una dintre cele mai moderne tehnici de aerobic disponibile la ora actuală în lume, kangoo jumps și-a făcut loc încet și sigur și în Moldova. Promotoarea acestui sport Natalia Colesnic a menționat că: Kangoo jumps îți lucrează fiecare grupă de mușchi, punând accent pe mușchii abdominali și fesieri, de regulă cei mai problematici. Numărul impresionant de calorii pe care le poți arde prin intermediul tuturor exercițiilor realizate pe ghetele kangoo jumps sunt un alt argument foarte puternic. În timpul antrenamentelor se ard circa 150 de calorii în circa 10-15 minute, deci închipuie-ți câte calorii vei arde după o oră.

 

557044d69fa2f_11229296_405939326273937_3561963973506748798_n.jpg
Proiectul „Slăbim Corect” – pierdere în greutate fără diete, a apelat la sportul Kangoo Jumps, pentru a modela silueta participantelor. Victoria Șlîcova, 20 ani, Nadejda Otian, 31 ani, Svetlana Cubova, 53 ani, sunt mulțumite de acest sport- “Proiectul e în plină desfășurare, iar eu mă simt din ce în ce mai bine, simt o uşurare şi cel mai important e că nu mie foame ca înainte. Ce ţine de antrenamentele de la KONGOOKLUB îmi plac foarte mult, doar că mai fac careva pauze între timp, pentru că înainte de proiect sportul era ceva necunoscut pentru mine, abia acum realizez cît e de benefic pentru sănătatea mea!” – ne-a relatat Nadejda.

 

Fie că vrei să te menții în formă, fie că vrei să „întinerești”, fie că vrei să capeți mai multă rezistență fizică sau să scapi de grăsimea inestetică de pe picioare, coapse, șolduri sau abdomen, toate acestea sunt posibile după câteva ședințe de KANGOO JUMPS!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Javiercom

Postat

tinder login, tinder website
tider

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.