SLĂBIM CORECT: Află cine sunt mentorii participantelor!


    Proiectul ”Slăbim corect” – pierdere în greutate fără diete, întrunește cei mai de seamă experți, pentru a echilibra modul sănătos de viață a celor trei participante Victoria Șlîcova (20 ani), Nadejda Otian ( 31 ani) și Svetlana Cubova ( 53 de ani), nutriționiștii, stiliștii, antrenorii dar și mentorii proiectului au îndrumat cum se poate mai bine eroinele în așa fel încât acestea să-și atingă obiectvul de bază: pierderea în greutate!

5576be6a74e80_evelinavirlan.jpg
Profesionalism, și îndemânare, astea sunt atributele de bază a mentorilor proiectului ”Slăbim Corect”. Trei femei de succes: o interpretă, o modelă și o prezentatoare TV, vor călăuzi drumul schimbării eroinelor proiectului.
Victoria Șlîcova are ca mentor pe interpreta și prezentatoarea TV Evelina VIRLAN. Feminină, talentată și carismatică, aceste atuuri o vor ajuta pe Evelina să ghideze pașii Victoriei în cadrul proiectului. Evelina VÎRLAN cântă de la vârsta de 10 ani, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, obținînd o mulțime de premii și trofee. Am admirat-o și la preselecțiile naționale la Eurovision în calitate de back-vocalistă, în ultimii ani și ca prezentatoare. Emisiunea muzicală pentru copii ”Ring Star” se înscrie și ea în CV-ul Evelinei, precum modelingul și actoria. Victoria Șlîcova este încîntată că o are ca mentor pe Evelina Vîrlan: ”Din totdeauna am admirat-o, este o femeie puternică și atrăgătoare am multe de învățat de la ea, mă încurajează de fiecare dată când îmi vine greu cu unele antrenamente”-ne-a relatat Victoria.

 

5576be7bc9289_irinacojocari300x201.jpg
Al doilea mentor este Irina COJOCARU – unul dintre cele mai solicitate modele din Moldova, ea îi va ghida pașii spre o nouă schimbare Nadejdei Otean. Frumusețe, stil și rafinament, toate astea o descriu pe Irina Cojocaru, face modeling de la vîrsta de 15 ani, a participat la diverse concursuri de frumusețe unde și-a etalat silueta perfectă, mai menționăm că Irina Cojocaru este și o mămică model, o meserie cu care se mândrește foarte mult. Nadejda Otean a maenționat că:”Irina fiind și ea mamă, mă ințelege perfect, discutăm mult și am învățat multe sfaturi utile de la ea, cum să împart timpul eficient pentru copilașii mei ca să-mi ajungă și pentru a avea grijă și de mine, dar și cum să-mi echilibrez regimul alimentar”.

 

5576be8a74f65_oliatira.jpg
Senzuală și sofisticată Olea TIRA este mentorul Svetlanei Cubova. Un nume răsunător pe piața muzicală din Moldova, Olea Tira vine cu sfaturi utile pentru Svetlana. Are un stil aparte și asta o face diferită, și-a creat un nume participînd la numeroase concursui internaționale unde a cucerit publicul cu vocea și ținuta scenică, împreună cu formația SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010. ”Olea Tira este o doamnă rafinată și stilată, îmi face plăcere să primesc sfaturi de la ea, eu deseori mai întîmpin greutăți la antrenamente, ea mă încurajează de fiecare dată”- ne-a mărturisit Svetlana.

 

Timp de 6 săptămîni participantele vor urma un regim alimentar special, prescris de specialistul nutriționist Medpark, iar Mentorii au misiunea de a încuraja, motiva și sprijini participantele în procesul lor de perfecționare!

 

5576be968d218_mentori.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.