Secretele unei priviri seducătoare.


    Dimineţile în care te trezeşti cu cearcăne sau cu pungi sub ochi nu sunt cele mai fericite. Totuşi, nu este cazul să te îngrijorezi. Cu câteva trucuri simple vei avea o privire seducătoare şi vei arăta ca şi cum ai fi dormit nu 8, ci 12 ore.

Pielea din jurul ochilor e de 5 până la 10 ori mai sensibilă decât restul feţei, ceea ce înseamnă că în­grijirea ochilor trebuie să fie delicată şi să cuprindă atât o demachiere corectă, cât şi o bună hidratare.

 

Demachiază-te corect

 

Primul şi cel mai impor­tant pas pe care trebuie să-l urmezi pentru a re­da frumuseţea ochilor constă în demachiere. Specialiştii te sfătuiesc să foloseşti un demachi­ant special pentru ochi. De asemenea, pentru ca discheta ta să nu absoarbă demachi­antul, este reco­mandat să o ume­zeşti înainte de folosire. Demachierea e efectu­ată corect atunci când, după ce ai înlăturat pra­ful, fardul şi rimelul din zona ochilor, discheta ta rămâne curată.

 

Aplică-ţi comprese

5549f4cc1856d_108060049_3720816_maska_dlya_vek4.jpg

După demachiere, apli­că pe ochi cataplasmele cu infuzie din muşeţel care îţi vor limpezi pri­virea. Infuzia se prepa­ră simplu, dintr-un plic de muşeţel la o cană de apă fiartă. Se strecoară şi se lasă la răcit, apoi se înmoaie dischetele în ea şi se ţin pe ochi cel puţin 10 minute.

 

Hidratează-ţi pielea din jurul ochilor

 

Privirea ta începe să-şi recapete strălucirea... Şi pentru ca ochii să nu trădeze absolut deloc oboseala, iar pielea din jurul lor să rămână me­reu tânără, asigură-le hidratarea necesară fo­losind o cremă potrivi­tă sau un contur de ochi special, bogat în sub­stanţe hidratante şi gră­simi.

 

Foloseşte o mască de dormit

 

Aplică-ţi în fiecare sea­ră o mască specială pen­tru ochi, care te va ajuta să te odihneşti mai bine şi va conduce la elimina­rea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor.

 

Alege-ţi un anticearcăn potrivit

 

Şi dacă totuşi n-ai re­uşit să scapi de cear­căne, cosmetica îţi pu­ne la dispoziţie o me­todă prin care le poţi masca foarte bine: an­ticearcănul. Foloseşte o nuanţă un pic mai des­chisă decât cea a tenu­lui tău, pentru că o cu­loare mai închisă va ac­centua cearcănele. În­tinde cât mai bine an­ticearcănul, dinspre in­teriorul ochiului spre exterior, şi de abia du­pă aceea aplică fondul de ten.

 

Cele mai simple metode

5549f4f94c18a_cumscapidecearcanedupapetrecereaderevelion_1_size1.jpg

Chiar dacă este veche de când lumea, această metodă nu şi-a pierdut eficienţa. Ţine la frigider o lingură sau o linguriţă, apoi pune-o pe ochi timp de câteva minute. Seara, înainte de culcare, aplică pe ochi, timp de 15-20 de minute, două pliculeţe de ceai negru, pe care le-ai înmuiat în prealabil într-o cană cu apă călduţă. Vei observa imediat efectul lor calmant.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.