Proiectul “SLĂBIM CORECT” a fost la antrenament cu KANGOO CLUB


    SLĂBIM CORECT: Află cum se descurcă participantele proiectului în cea de a 4-a zi a proiectului și cum s-au descurcat la orele de Kangoo Jumps!

Cea de-a patra zi a proiectului “SLĂBIM CORECT” a fost condimentată de multă mişcare şi voie bună alături de KANGOO CLUB.

 

Deşi, zilele trec repede rezultatele nu încetează să apară, Nadejda Oltean (31 ani) ne-a mărturisit:

“Abia au trecut cîteva zile de la începerea proiectului, iar eu mă simt din ce în ce mai bine, simt o uşurare şi cel mai important e că nu mie foame ca înainte. Meniul alimentar e sănătos şi îmi reduce pofta de mâncare. Ce ţine de antrenamentele de azi la KONGOOKLUB îmi plac foarte mult, doar că mai fac careva pauze între timp, pentru că înainte de proiect sportul era ceva necunoscut pentru mine, abia acum realizez cît e de benefic pentru sănătatea mea!”

 

Participantelor le vine greu să renunţe la unele obiceiurile vechi, însă ele nu cedează, ba chiar mai mult orele petrecute la KANGOO CLUB le motivează să lupte şi mai mult. Svetlana Cubova (53 ani) ne-a relatat cât de greu îi este cu antrenamentele şi mişcarea, însă pentru a scăpa de kilogramele în plus, nu va ceda nicidecum în faţa provocărilor:

“Sunt interesante orele petrecute la KANGOO CLUB, însă obosesc foarte repede, fac multe pauze, uneori îmi pierd echilibrul şi brusc trebuie să mă aşez ca să-mi revin. Recunosc că nu prea făceam sport în trecut, după ce am născut pe cei doi copii ai mei, m-am cufundat cu totul în lucru şi ce-i drept nu puneam accent pe o alimentaţie corectă şi mişcare. Însă acum îmi doresc să recuperez stilul sănătos de viaţă cu ajutorul Proiectului “Slăbim Corect” şi sunt convinsă că voi reuşi.”

 

Deşi în trecut, a făcut cursuri de dans, Victoria Şlicova (20 ani) recunoaşte că îi este un pic mai uşor decît colegelor ei, şi nu are nevoie de pauze în timpul antrenamentelor la KANGOO CLUB, “Sunt obişnuită cu acest ritm de mişcare, deşi observ că colegele mele obosesc mai repede. Mie îmi place aici, mă simt foarte bine, sincer nu aveam aşteptări prea mari de la acest proiect, însă am fost plăcut surprinsă când am văzut meniul alimentar şi toate activităţile şi antrenamentele la care participăm. Mă bucur că pot beneficia de acestea şi voi continua să urc treptele unui mod sănătos de viaţă.”

 

Proiectul “SLĂBIM CORECT” – pierdere în greutate fără diete, are ca scop implimentarea unor deprinderi corecte pentru un mod sănătos de viață. Participantele sunt mulţumite de această metodă şi abia aşteaptă să vadă rezultate scontate.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.