Pregătire pentru Kids Run Day


    Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la debutul celui mai așteptat eveniment al anului în rândurile micilor campioni. Cu siguranță, este vorba despre cursa ”Kids Run Day by Naturalis” din cadrul celui de-al patrulea Chișinau International Marathon.

6D8A0025.jpg

Pe 15 septembrie în parcul Valea Morilor a avut loc primul antrenament de pregătire pentru cursă.

6D8A0005.jpg

Evenimentul s-a bucurat de mare succes, peste 70 de copii au venit să se pregătească pentru mult așteptata competiție.

6D8A0026.jpg

La începutul antrenamentului a avut loc încălzirea, apoi copii au fost divizați în patru grupe și au luat parte la o ștafetă de alergare, care a avut loc pe plajă.

În așa mod, antrenorul a pregătit piciorușele micilor sportivi pentru cursă și le-a ajutat să-și dezvolte abilitățile de alergare și de rezistență.

IMG_9859.jpg

Cei mai dornici să obțină o medalie au fost copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 6 ani. Ei abia fac primii pași în lumea sportului, de aceea antrenorul “Sporter”, Natalia Zbîrnea a avut mare grijă să-i supravegheze pe tot parcursul antrenamentului și să le explice care este poziția corectă în timpul alergatului.

IMG_9841.jpg

În cadrul antrenamentului, a avut loc o tombolă cu un premiu din partea partenerului nostru, Puma. Fericitul câștigător s-a ales cu un certificat - cadou și va avea ocazia să-și completeze garderoba cu cele mai actuale ținute sport.

Mai aveți la dispoziție mai puțin de 2 săptămâni pentru a vă înregistra micii campioni la cursa ”Kids Run Day by Naturalis”. Cei care nu au reușit să vină la antrenament mai au o sansă să o facă la antrenamentul final de pregătire, care va avea loc pe 22 septembrie în parcul “Dendrariu”.

IMG_9802.jpg

Cursele pentru copii vor avea loc în patru categorii de vârstă cu starturi și distanțe diferite: 400 m ( pentru copiii cu vârsta între 5 și 7 ani), 800 m ( de la 8 la 10 ani), 1200 m (11 - 12 ani) și competiția de 2000 m (pentru copiii de 13 - 14 ani).

6D8A0051.jpg

Înregistrarea pentru ”Kids Run Day by Naturalis” continuă pe site-ul oficial al evenimentului.

Fotografii de la antrenament le puteti gasi aici.





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.