Povestea femeii care a născut deși era în comă de mai bine de 10 ani


    O femeie de 29 de ani din statul american Arizona a adus pe lume un băiețel deși se afla în comă de mai bine de 10 ani. Femeia care a adus pe lume bebelușul între zidurile azilului din Phoenix, are 29 de ani și de mai bine de 10 ani este în stare vegetativă.

adorable-baby-baby-feet-266011.jpg

Cel mai probabil, cineva a profitat de faptul că era în comă și nu se putea împotrivi actului sexual. Și sarcina a trecut nevăzută. Doar când femeia a început să geamă, îngrijitorii s-au sesizat, observând că intrase deja în travaliu.

”Din câte mi s-a spus, aceasta a fost auzită în timp ce gemea”, a declarat o sursă din cadrul spitalului. ”Îngrijitorii nu au ştiut ce se întâmplă cu femeia, nimeni nu ştia că este însărcinată, până când femeia a început să nască”, a adăugat sursa din cadrul spitalului.

În 29 decembrie, cu ajutorul unei asistente, a venit pe lume un băiețel sănătos. Toată întâmplarea a fost ținută secret de angajații azilului până când cazul a ajuns în presa locală. 

De la izbucnirea scandalului, directorul unității și-a dat demisia, iar polițiștii au preluat probe ADN de la toți angajații pentru a vedea cine a recurs la acest gest. De asemenea, nici un angajat de sex masculin nu mai are voie să între singur în cabinetele femeilor.

După acest caz, o femeie a ales să își păzească fiica 24 din 24, iar un bărbat care are copilul internat in azilul din Phoniex a instalat o cameră video în salon. Până în acest moment, nu se știe cine a lăsat-o pe femeie însărcinată, mai ales că nu putea să își dea acceptul pentru a avea relații intime.

clickpentrufemei.ro
Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.