Plimbarea romantică a 2 pinguini pe o plajă din Africa a devenit virală


  Un filmuleț în care apar doi pinguini, pe o plajă, a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind vizualizat de 3,4 milioane de ori în doar patru zile.

screenshot-2018-07-04-171500png.jpeg

Cele două păsări ar fi fost surprinse în timp ce par să se bucure de o plimbare romantică, pe o plajă din Africa de Sud, transmite Știri.md cu referire la  protv.ro.

Filmulețul a fost postat pe Twitter de o tânără din California după ce l-a primit de la mătușa sa care era în vacanță când a surprins momentul.

Potrivit Daily Mail, filmulețul pare să fie făcut pe plaja Boulders, la aproape 50 de kilometri de Cape Town.

Pinguinii africani trăiesc în colonii și sunt monogami. În fiecare an, se întorc în colonie și își caută partenerul, pentru a se împerechea.

protv.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Potrivit unui comunicat emis de ANSA, stăpânii își pot duce patrupezii la „Catlidoc”, „Cotorobai Grup”, „Vig-Vet”,
   „Ciavdar Grup”, Кoт и Пес”. „Asist–Lux”, „Iurion Vet”. „Vetexotica”, „Iurion Vet” sau „Terra vet”. Totodată, specialiștii vor ieși și în Scuarul Europei pentru a consulta proprietarii animalelor și a le explica cum să procedeze dacă au fost mușcați de un câine.
   Rabia este o maladie mortală, cauzată de un virus care atacă sistemul nervos. Virusul este secretat în salivă şi se transmite prin muşcătura unui animal infectat sau în cazul în care saliva intră în contact direct cu o rană deschisă, cu ochii, nasul sau gura unei persoane sau ale unui alt animal.
   zugo.md
  • maria981s
   De maria981s
   El a ajuns popular în mediul online, după ce oamenii au observat activitatea sa din timpul liber: colectează anvelope vechi și le transformă în pătucuri ecologice pentru animale.
   Acesta este ajutat de familie, și deja de doi ani vinde lucrările sale. Are comenzi atât în Brazilia, cât și Europa, America de Nord și Asia.
   Tânărul a încercat să-și ajute familia sa care nu avea o stare financiară tocmai bună, iar totodată să ajute mediul înconjurător și animalele. Vedeți câteva din lucrările acestuia mai jos:
    
    
    
   diez.md
  • maria981s
   De maria981s
   Fotografiile înscrise anul acesta în Comedy Pet Photography Awards au stârnit hohote de râs în rândul celor care le-au urmărit, dar mai mult decât comedie. Imaginile au prezentat multe dintre animale în ipostaze familiare în primul rând oamenilor și nu necuvântătoarelor, scrie libertatea.ro.
   În galeria foto puteți vedea fotografiile câștigătoare de la Comedy Pet Photography Awards 2018.
   zugo.md
    
  • Calandrella
   De Calandrella
   În centrul atenției nu au fost însă, fotbaliștii, ci un cangur, care s-a autoinvitat pe stadion și a încercat să se încadreze în joc.
   Acesta a luat pasa de la cei aflați pe teren, s-a odihnit puțin pe iarbă, apoi a fost surpins sărind printre fotbaliști. Cangurul a ieșit apoi de pe teren și... și-a căutat de treabă.
    
   prime.md
 •