Pizza Quatro Formaggi


    Pizza preferată de cei care nu sunt fani carne. Și nu numai! Atât de bine se “împrietenesc” aromele brânzeturilor folosite încât nu o să îți vină să crezi că nu ai făcut bunătatea asta până acum.

5756bab68a928_shutterstock_119514805.jpg

 

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 25 min
  • Gata in: 35 min


INGREDIENTE

  • blat de pizza
  • sos de pizza
  • 1 ceapă mică
  • 100 g mozzarella
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g grana padano/parmezan
  • 200 g cașcaval afumat/emmentaler


PREPARARE

  1. Preîncălzește cuptorul.
  2. Sotează ceapa în puțin ulei cu sare. Adaugă și sosul de pizza (făcut după rețeta de aici). Blatul îl faci din numai 4 ingrediente, după o rețetă care nu dă greș, de aici).
  3. Pune blatul într-o tavă care nu lipește, întinde deasupra sosul de pizza. Pune cubulețele de mozzarella (făcută mai mult decât ușor după rețeta de aici), rade cașcavalul afumat deasupra, parmezanul și, la final, împrăștie și gorgonzola. Stropește cu puțin ulei de măsline.
  4. Dă la cuptor timp de 25 de minute.


retete.unica.ro





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.