Participarea la evenimentele Sporter poate fi achitată și prin terminal


    Organizația sportivă Sporter a introdus încă o metodă de achitare a participării la evenimentele sportive - cu ajutorul terminalelor QIWI, MMPS și RunPay, care sunt instalate în toate magazinele din Chișinău.

73352574b86727b8c1b7bd8efc94e15c.png

Pentru a achita participarea la orice eveniment Sporter prin terminal, trebuie să alegeți opțiunea „Terminal" în „Metoda de plată" atunci când vă înregistrați. Sistemul va genera un cod digital special care va fi trimis la adresa Dvs. de e-mail. Acest cod trebuie introdus în cel mai apropiat terminal și apoi urmează să introduceți suma necesară.

E important să rețineți că codul este valabil doar trei ore. Dacă ora specificată a expirat, trebuie să solicitați un cod nou. 

Trebuie remarcat faptul că evenimentele Sporter în diferite terminale se află în diferite secțiuni. Deci, în terminalele RunPay, e nevoie să acordați atenția la secțiunea „Evenimente sportive", iar în terminalele QIWI și MMPS la secțiunea „Bilete".

Cea de-a patra ediție a „Maratonului Internațional Chișinău” va avea loc pe 30 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. Dacă doriți să participați la cursa de alergare prin capitala Moldovei alături de mii de atleți alergători amatori, trebuie să vă înregistrați la una dintre distanțe. Achitarea participării la Maraton poate fi efectuată cu ajutorul unuia dintre terminalele menționate mai sus.

72f09faae2fd0eaa854f4ea91fe77110.png

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.