Organizatorii "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." 2018 mulțumesc partenerilor


  Organizatorii acțiunii "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." 2018, Forum.md и Mama.md, exprimă mulțumiri partenerilor, care au contribuit la organizarea și desfășurarea evenimentului. Dvs. nu doar le-ați dăruit copiilor de la centrul La Via o adevărată sărbătoare, dar și ați demonstrat că există oameni buni și sensibili, săritori la nevoie.

kids2018-1920x1080-logos-COLOR-RO.png

Campaniei "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." 2018, organizate de ziua internațională a copilului, s-au alăturat mai multe companii, care au pregătit multe cadouri frumoase pentru copii.
 
O surpriză dulce pentru copii au fost biscuiții Grona din partea companiei Pyramid Traidе. Compania Pyramid Traidе a fost fondată în 2012, fiind reprezentantul oficial al unor branduri cu renume mondial, cum ar fi: Perfetti van Melle, Storck, Ritter Sport, Zaini, Lorenz, Orion; Bakerypastries (PL), Condoms (PL), Lazer (disposablerazors), Cricket, Clipper, Pako (lighters).
 
Compania Varda le-a adus în dar copiilor de la centrul “La Via” sucuri “Sadociok”. Copiii vor putea să se bucure mult timp de gustul băuturii sănătoase, deoarece Varda le-a oferit 100 de litri de suc. Varda este cel mai mare distribuitor de pe piața moldovenească.
 
Companiile Sanosan și Selpak au adus o contribuție foarte importantă centrului La Via, oferind produse de calitate pentru copii. Brandul Selpak ocupă un loc de lider pe piața de produse igienice: hârtie igienică, prosoape de hârtie, șervețele de hârtie și șervețele cosmetice. Gama de cosmetice Sanosan din Germania este elaborată în mod special pentru îngrijirea pielii sensibile a copiilor.
Om kids i-a felicitat pe copiii de la centru cu prilejul Zilei Mondiale a Copiilor, oferindu-le cea mai bună și pură apă. Om kids este produsă special pentru copii, fiind îmbuteliată în sticle individuale.
 
Magazinul Papermax a adus în dar copiilor articole de papetărie, care îi vor ajuta în educație și dezvoltare. Mitra-Grup S.A., proprietarul magazinelor Papermax, are o prezență pe piața moldovenească de peste 25 ani. Papermax reprezintă gamă largă de articole pentru creativitate și lucrul manual, papetărie și jucării pentru copii.
 
Puffi - Piffi sunt produsele care oferă copiilor bucurie și plăcere. Copiii de la “La Via” au avut buna ocazie să se convingă de acest lucru. Micuții au fost serviți cu vată de zahăr, fulgi de orez și batonașe de ciocolată.
 
Compania Ambera și-a arătat grija față de sănătatea copiilor, oferind centrului 25 sticle de ulei de calitate. Ambera realizează produse naturale prin utilizarea noilor tehnologii de presare la rece. Uleiul este fabricat din semințe alese cu grijă, care nu sunt supuse tratamentului termic și chimic, ceea ce le asigură gustul natural și o calitate excelentă.
 
Compania Azersun Holding, lider în industria produselor alimentare, comerț și agricultură, a adus în dar copiilor amestecuri de ceai de “Azercay”. Marca “Azercay” reprezintă o diversitate largă de ceai cu adaosuri delicioase, pe gustul oricărui consumator.
 
Compania de sucuri Saville a oferit copiilor suc de rodii, care este considerat cel mai bun pe piața din Azerbaidjan. Compoziția și gustul sunt caracteristicile care îl pun în valoare. Gustul de piele este exclus, de aceea consumatorii vor savura doar gustul boabelor coapte de rodie. Se face simțit faptul că producătorului îi pasă, în primul rând, de calitatea produsului și reputația sa, și numai apoi de profit.
 
Organizația publică Forum.md și Mama.md, în numele centrului La Via și al copiilor de acolo, aduce mulțumiri tuturor partenerilor pentru receptivitatea, atenția și cadourile de valoare, oferite de ei.

forum.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Astfel, pentru a participa la această campanie de binefacere, primarul Capitalei, Ion Cebna, îndeamnă oamenii să cumpere produse alimentare și să le lase în boxele speciale, instalate în magazine, transmite Știri.md.
   „Cei care vor să se alăture Campaniei sociale cu ocazia sărbătorilor Pascale, pot dona produse alimentare neperisabile. În mai multe magazine din Capitală sunt amenajate boxe speciale pentru a putea lăsa alimentele procurate.Toate pachetele cu produse alimentare vor ajunge, cu ajutorul asistenților sociali și a voluntarilor, pe masa de sărbătoare a familiilor din capitală care necesită ajutor. Haideți să fim mai buni în săptămâna luminată! Împreună putem aduce lumină în sufletul celor mai triști”, i-a îndemnat Ceban pe cetățeni.

   stiri.md
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   În cadrul unui proiect internaţional, ei au reciclat într-un mod inedit obiecte de birotică şi le-au dăruit copiilor cu nevoi speciale de la Grădiniţa "Regina Maria" din raionul Ialoveni. 
   Aceasta este prima grădiniţă din Republica Moldova care a încurajat educaţia incluzivă.
   Elevii au donat 20 de suporturi pentru cărţi şi creioane, realizate din obiecte reciclabile: carton, ziare vechi şi borcănaşe din aluminiu.
   Activitatea lor este parte a unui proiect internaţional, în care participă 11 ţări.
   În semn de mulţumire, copiii de la Grădiniţa "Regina Maria" au întâmpinat elevii cu un spectacol muzical.
   Gimnaziul cu profil teatral "Ion Luca Caragiale" este parte a proiectului e-twining din luna noiembrie 2019. 
   Proiectul îşi propune să consolideze şi să dezvolte reţelele şcolare printr-o schemă de înfrăţire între şcoli, care ar permite tuturor instituţiilor de învăţământ pre-universitar europene să creeze parteneriate pedagogice.
   tvrmoldova.md
  • julia122997
   De julia122997
   Desi spune ca aceasta sarcina decurge mai dificil acum decat la 20 de ani, Svetlana incearca sa faca fata obligatiilor pe care le are in domeniul binefacerii: „E mult mai greu acum, dar incerc sa nu tai nimic din activitatea mea. Diferenta o simt. Am si o varsta.”, marturiseste ea.

   „E total diferit. Sunt mult mai responsabila, mai fricoasa, obsedata, paranoica, chiar si cand prietenii imi ating burtica. Ii las s-o faca dar sunt foarte atenta. Nu sunt atat de libera, am asteptat mult aceasta sarcina si am dorit-o mult. Credeam doar eu si Dumnezeu in ea.”

   Svetlana este si mamica de baiețel. Fiul ei de 12 ani, Maxim, este nerăbdator să-și cunoască surioara. „A fost șocat. De multe ori îi spuneam că nu o să ai un frațior sau o surioară. El admira ca noi suntem 3 frați. Și-a dorit din start frățior, dar acum este mai fericit că o sa fie fetiță. De gelozie nici vorba.”, recunoaște fericita mamică.
    
   Despre cum face fata provocarilor acestei perioade si ce planuri de viitori are, afla urmarind interviul marca O Seara Perfecta:
   perfecte.md
  • julia122997
   De julia122997
   Lucrările urmează să fie vândute la un târg.
   Aromele de brad și ceară naturală au adus atmosfera de sărbătoare la master-class. Înarmați cu crenguțe și accesorii de Crăciun, elevii, ajutați de profesori, au confecționat coronițe...
   Imaginația elevilor a fost pusă și mai mult la încercare când aceștia au avut de realizat un altfel de brad.
   Și ce fel de sărbători fără o lumânare în casă, pusă printre decorațiuni? Elevii școlii profesionale au primit lecții chiar de la colega lor din anul doi. 
   După ce a făcut studii farmaceutice, Olga Zaițev și-a dat seama că vrea să facă lumânări.
   “Având câțiva stupi acasă, extrăgeam o cantitate de ceară și mă gândeam ce să fac cu ea. De aici mi-a venit în gând să facem niște lumânări”.
   Astfel, după ce a făcut câteva lumânări pentru cei din familie, pasiunea s-a transformat într-o afacere.
   Colegii Olgăi au făcut notițe și au furat meseria.
   Decorațiunile realizate astăzi vor fi prezentate în cadrul unui târg caritabil.
   Zinaida Sajin, directoarea școlii profesionale din Bubuieci: “La decizia consiliului de elevi este lansat un târg de caritate. Banii vor fi donați unei familii din Bubuieci, cu șase copii, care are un copil bolnav de leucemie”.
   La eveniment au participat peste 70 de elevi ai școlii profesionale din Bubuieci. 
   Proiectul a fost organizat de USAID. Tot ei sunt cei care au oferit un grant de peste un milion de lei, bani cu care s-a cumpărat echipament pentru laboratorul apicol din instituție.
   protv.md
  • julia122997
   De julia122997
   Scopul campaniei este de a susține persoanele aflate în dificultate, în special copiii și bătrânii, prin colectarea produselor alimentare în rețelele de magazine din Chișinău. Timp de două zile, peste 200 de voluntari vor îndemna oamenii să procure și să doneze produse alimentare greu perisabile pentru a aduce bucurie pe masa persoanelor nevoiașe. Produsele alimentare vor putea fi donate în coșurile special amenajate la ieșirea din magazine.
   Ilie Zabica, directorul Fundației Regina Pacis: „Facem apel la bunătatea oamenilor să participe în Campania de Crăciun cu un ajutor alimentar pentru cei aflați la limita existenței. Din aceste donații vor fi pregătite, pe tot parcursul anului, prânzuri gratuite pentru copiii și bătrânii care vin la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis. ”
   Edward Lucaci, Președintele Caritas Moldova: „Invităm toate persoanele care vor să contribuie să își alăture eforturile proprii campaniei noastre. Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate celor mai puțin norocoși decât noi.”
   Colectarea produselor va avea loc în 29 magazine ale rețelelor Linella, Metro, Fidesco, Fourchette, Velmart, Green Hills Market și Supermarket Nr1.
   În cadrul campaniei din 2018 au fost adunate 12 tone de produse alimentare, din care au fost pregătite peste 54 mii de prânzuri calde la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis, unde, zilnic, iau masa 180 de bătrâni și copiii aflați în dificultate, iar Fundația de Binefacere Caritas Moldova a colectat 6 tone care au fost repartizate în 741 pachete și distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova persoanelor în nevoie.
   Campania de Crăciun Încălzește o inimă se desfășoară cu susținerea Centrului Municipal de Tineret Chișinău și rețelelor de magazine: Linella, Metro, Fidesco, Fourchette, Velmart, Green Hills Market și Supermarket n. Supermarket Nr1
   Împreună facem lumea mai bună!
   * * * * * * * * * *
   Mai multe informații despre campania caritabilă puteți afla de la organizatori:
   Adelina Sochircă, Consultantă Comunicare, Fundația Regina Pacis
   Tel.: 069 441 661 sau scrieți-ne un mesaj la asochirca@reginapacis.org
   Mihaela Pascal, Consultantă Comunicare, Fundația de Binefacere Caritas Moldova
   Tel.: 060 542 211 sau scrieți-ne un mesaj la secretariat@caritas.md
 •