O nouă gândire – o nouă siluetă!


    Proiectul “Slăbim Corect” este o oportunitate inedită pentru doamnele și domnișoarele care se luptă cu kilogramele în plus. Nadejda Otean este una din eroinele proiectului „Slăbim Corect” – pierdere în greutate fără diete, care ne-a povestit despre viața ei înainte de a veni la proiect, și totodată ce a motivat-o să participe.

5575856907971_11391763_408715619329641_5859341390474662100_n.jpg

Tânăra mămică Nadejda, este o fire energică și ambițioasă, are doi băieței-cel mai mare are 6 anișori, pe când cel mic are abia 11 luni. Preocupată de grijile casnice, Nadejda a pus accent mai mare pe creșterea copiilor și a uitat puțin de sport și un regim alimentar corect – ”Am hotărît să vin la acest proiect, deoarece singură nu ajungeam la acel moment când să urmez o cură de slăbire, să mă alimentez corect sau să fac sport, la toate acestea găseam mereu câte un pretext, ba că îmi era lene sau nu aveam suficient timp. După prima sarcină am încercat să nu mănînc pentru a-mi recăpăta silueta de înainte, însă aceasta s-a soldat cu efecte negative pentru sănătatea mea, plus la toate după o perioadă scurtă de timp am adăugat iarăși în greutate”.

 

 

A venit la proiect mai întâi de toate pentru ași schimba modul nesănătos de alimentație cu unul corect și benefic, care ar ajuta-o să scape de kilogramele care o deranjează. ”Cel mai mult la acest proiect mi-a plăcut, că el promovează un mod sănătos de viață. M-a mirat faptul că niciodată nu am avut senzația de foame, de când mă aflu la proiect, avem gustări la fiecare 2 ore, niciodată nu mi-am imaginat că un om care slăbește nu este flămînd. Prînzul și cina ne este oferit de bucătarul Gazetto, care ne răsfață cu cele mai bune bucate. O alimentație sănătoasă este întotdeauna și gustoasă, eu m-am convins de acest lucru, eu deja m-am obișnuit cu acest regim alimentar corect și sănătos”!

 

Zilele petrecute la proiect, sunt presărate cu multă mișcare și energie oferite de Kangoo Club și Sporter. ”Îmi plac foarte mult orele petrecute la Kangoo, mă încarcă cu energie, deși sunt și foarte obositoare deoarece îmi vine greu să mă obișnuiesc cu acest ritm, dar dorința de a slăbi este mai mare”.

 

Nadejda este foarte mulțumită de proiectul ”Slăbim Corect” Îmi place foarte mult ce se întîmplă cu mine acum, urmez un mod sănătos de viață și după finisarea proiectului nu voi renunța la el, le sunt recunoscătoare organizatorilor și mentorilor proiectului, care ne încurajează și ne ajută de fiecare dată să nu cedăm în fața ispitelor culinare )))”

 

Proiectul ”Slăbim Corect” este perfect compatibil cu stilul de viață al omului modern, iar alimentîndu-te după metoda „Slăbim Corect” vei uita ce înseamnă senzația de foame! Această metodă garantează o pierdere stabilă și efectivă în greutate: 1-2 kg pe săptămână. Scopul nu este doar de a pierde în greutate, dar și de a menține un mod de viață sănătos, corect și după finisarea proiectului.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.