O femeie ofiţer în armată, desemnată Miss SUA 2016


    Afroamericana Deshauna Barber, reprezentata capitalei Washington, care deţine gradul de ofiţer în armata americană, a fost aleasă duminică Miss USA 2016, într-o gală desfăşurată duminică la teatrul T-Mobile Arena din Las Vegas (Nevada).

5756b88e511cf_des1.jpg

 

Este prima oară după 14 ani când coroana frumuseţii este câştigată de o reprezentantă a capitalei Washington, cunoscută drept "oraşul de ciocolată" pentru puternica sa prezenţa afroamericană.
Barber, 26 de ani, a intrat în armată când avea 17 ani, urmând exemplul fraţilor şi tatălui său care a fost trimis în Irak după atacurile din 11 septembrie 2001.

 

5756b89c73798_des2.jpg

 

Cu coroana ei de Miss SUA, Barber va reprezenta ţara sa la concursul Miss Univers 2016, care trebuie să-i găsească o succesoare filipinezei Pia Alonzo Wurtzbach.
Gala Miss Univers de anul trecut a suscitat o amplă polemică după ce prezentatorul american Steve Harvey a anunţat numele greşit al învingătoarei, acordându-i titlul lui Miss Colombia, Ariadna Gutiérrez, când de fapt câştigătoarea era reprezentanta filipineză.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.