O canadiancă s-a căsătorit cu cel care i-a salvat viața într-un atentat


  O canadiancă s-a căsătorit cu cel care i-a salvat viața în atentatul de la Las Vegas, din urmă cu trei ani, scrie tgcom24.it.

0rdx-Ru4a9eAozvK9Xeisz.jpg

În octombrie 2017, Stephen Paddock a ucis 58 de persoane la un festival de muzică country, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Acum în vârstă de 29 de ani, Chantal Melanson a reușit să scape cu viață, datorită unui tânăr pe care îl cunoscuse cu doar o zi în urmă.

image.png

”La început am crezut că sunt doar focuri de artificii”, a spus Austin Monfort, un american care acum are 24 de ani. El a protejat-o pe fată cu propriul corp și a scos-o din zona unde avea loc concertul.

”M-am simțit în siguranță. Voiam să rămân alături de el”, a spus Chantal. Fiecare și-a continuat viața, dar și-au transmis mesaje în permanență. Iar, la trei ani distanță, relația lor s-a transformat în căsătorie.

stiri.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Hanganut

Postat

Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator notorious

Postat

sazi wai hanganut wai

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Tudoralex

Postat

...dar dnul Ogume nu a spus care e termenul de valabilitate la vraja ?! ...lupul la padure se trage :-)

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator petrica

Postat

hai la pula ogume

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Mara Lucas

Postat

Miracolul încă se întâmplă:
După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre Dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecul, vindecă cancerul și vindecă unii pentru boală, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus că după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Când vine vorba despre căsătorie, majoritatea oamenilor se gândesc la nuntă în loc de anii lungi şi, adesea, provocatori ai noii vieţi începute în doi. 

   Bineînţeles, o căsătorie trainică şi frumoasă se construieşte. Nu te poţi căsători aşteptând ca totul să funcţioneze perfect de la sine. Este nevoie de muncă asiduă, dăruire, afecţiune şi respect reciproc pentru a crea o relaţie care să dureze o viaţă!
   Cu toate acestea, există câteva semne care îţi pot arăta că mariajul tău va dura pentru totdeauna:
   Ai avut o nuntă cu mulţi invitaţi
   Conform studiilor, cuplurile care au o nuntă cu mai mult de 200 de invitaţi au de 12,5 ori mai puţine şanse de divorţ decât cuplurile care aleg o nuntă restrânsă şi intimă. Deci, dacă ai avut o nuntă mare, acesta ar putea fi un semn că mariajul tău e de lungă durată.
   Amândoi aveţi stabilitate financiară
   Conform sondajelor, cuplurile căsătorite sunt cu 51% mai puţin susceptibile să divorţeze dacă veniturile cumulate sunt stabile. În timp ce banii nu pot cumpăra dragostea, cu siguranţă ajută cuplurile să evite multe dispute financiare care pot conduce spre divorţ. 
   Sunteţi deschişi unul faţă de celălalt
   Să îţi pui sufletul pe tavă şi să îţi expui vulnerabilităţile în faţa partenerului de viaţă nu este un lucru uşor. Dar, te ajută să înveţi mai multe şi să îl cunoşti mai bine pe cel de lângă tine. Dacă tu şi partenerul tău vă simţiţi confortabil să discutaţi deschis unul cu celălalt, atunci este un semn că mariajul vostru poate dura pentru totdeauna.
   Te concentrezi asupra binelui în locul răului
   Să te gândeşti la lucruri negative despre partenerul tău te determină să te concentrezi mai mult pe neplăcerile şi lipsurile existente în relaţie.Dar, nimeni nu este perfect! Dacă îl priveşti într-o manieră pozitivă, îţi vei orienta atenţia către calităţile sale şi către ceea ce face bun în relaţie. Asta poate uşura cu mult şi contribuie la o căsătorie de lungă durată.
   V-aţi întâlnit mult timp înainte de a vă căsători
   Conform unui studiu, cei care au fost iubiţi cel puţin 3 ani înainte de a se căsători au cu 39% mai puţine şanse de a divorţa. Cercetarea sugerează că mai mult timp petrecut împreună înainte de căsătorie permite unui cuplu să se cunoască mai bine şi ajută la o planificare eficientă a vieţii în doi.
   Aţi plecat în luna de miere
   Conform cercetărilor, cuplurile care merg în luna de miere direct după ce s-au căsătorit au cu 41% mai puţine şanse de a divorţa mai târziu în viaţă. Luna de miere ajută cuplul să se elibereze de tot stresul acumulat cu planificările nunţii, permiţându-i să se reconecteze şi să înceapă mariajul cu dreptul.
   Nu-ţi pasă de aparenţe
   În timp ce unii oameni consideră că aspectul fizic şi bogăţia sunt factori importanţi în alegerea unui partener, cercetările sugerează că partenerii care se concentrează mai mult pe frumuseţea interioară decât pe aspectul exterior şi bogăţie sunt cu 50% mai puţin susceptibili să divorţeze.
   Vorbiţi aceeaşi limbă, "limba iubirii"
   Modul în care cuplurile comunică prezice rata de succes a relaţiei şi a căsătoriei. Când doi indivizi se află într-o relaţie de multă vreme, încep să cunoască obiceiurile celuilalt şi chiar încep să vorbească aceeaşi "limbă". Acest lucru face ca petrecerea multor ani împreună să fie o experienţă mult mai plăcută. 
   Certurile sunt corecte
   Certurile sunt fireşti în orice cuplu, căsătorit sau nu. Vor apărea conflicte care au nevoie de rezolvare. Când certurile sunt corecte şi ambii parteneri se concentrează pe conflictul respectiv în loc să ţipe unul la celălalt, acesta este un semn al unei căsătorii sănătoase care va dura.
   eva.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Care sunt sfaturile pentru o căsnicie de succes?
   1. Nu transforma social media într-un consilier marital
   Cea mai sigură cale de a submina puterea căsniciei tale este de a cere opinia unei persoane aleasă la întâmplare. Una este să mergi la un consilier marital de încredere în mod privat şi alta este să îţi spui problemele pe Internet şi să aştepţi ajutor. Nimeni nu te cunoaşte suficient de bine pentru a-ţi oferi un sfat valabil. Căsătoriile nu sunt salvate în secţiunea de comentarii. 
   2. Comunicați, comunicați, comunicați
   Exisă un adevărat universal pentru toate relaţiile care nu s-a schimbat în timp: comunicarea este cheia. Trebuie să ştii că partenerul tău nu are abilităţi de citire a minţii. Nevoile, dorinţele şi opiniile voastre sunt toate lucruri pe care le ştiţi doar voi şi la care nimeni nu poate ajunge decât dacă le spui cu voce tare. Bucuraţi-vă de ideea de a vă pune gândurile în cuvinte reale. Când se întâmplă ceva în relaţia ta, nu te aştepta ca partenerul să ştie de ce reacţionezi aşa. Singura persoană care ştie eşti tu!
   3. Nu formaţi un trio cu telefonul 

   Pune-ţi telefonul deoparte şi concentrează-te asupra persoanei cu care ai ales să îţi petreci viaţa. 
   4. Nu te atinge de telefonul partenerului
   De ce oamenii se tem atât de mult de intimitate? Confidenţialitatea nu este un inamic, este un drept sacru al tuturor adulţilor. Soţul tău are dreptul la intimitate şi la fel şi tu. Dacă acest lucru te face să te simţi inconfortabil sau dacă ai motive să crezi că partenerul ascunde ceva de tine, voi doi trebuie să purtaţi o discuţie serioasă despre temelia încrederii în căsnicia voastră. Există probleme mai mari aici, nu trebuie să vă dovediţi că nu aveţi nimic de ascuns pentru a vă justifica dreptul la intimitate. 
   5. Mergi la culcare şi furios/oasă
   Furia este o emoţie incomodă, iar acest lucru nu se schimbă dacă eşti implicat într-o relaţie. Ideea de a merge la culcare în orice stare emoţională, alta decât euforia şi fericirea, este total absurdă. Această mentalitate provine din teama că relaţia nu e suficient de puternică pentru a rezista unei confruntări.Oferă-ţi libertatea de a fi supărat pe partenerul tău şi oferă-i şi acestuia acelaşi drept. Dimineaţa, lucrurile ar putea sta cu totul altfel!
   6. Poliamoria este sănătoasă
   Oamenii sunt fiinţe emoţionale complexe, iar greutatea acestor sentimente este prea mare pentru a fi dusă de o singură persoană. Fiecare partener are nevoie de prieteni şi nu numai de împlinire personală. Nu este un semn de putere a căsniciei dacă partenerul are responsabilitatea de a fi totul. În cele din urmă, vei vedea că acest lucru va fi o povară. Fii o soţie sau un soţ bun şi construiţi-vă relaţii de prietenie în afara căsniciei. 
   7. Auto-perfecţionarea vă va întări căsnicia

   Oamenii se află într-o stare constantă de evoluţie. Persoana cu care te-ai căsătorit nu va fi aceeaşi după 5, 10 sau 15 ani de relaţie. Şi nici tu nu vei mai fi. Îmbrăţişează aceste schimbări şi veţi creşte împreună. Dacă alegi să stai pe loc, vei căpăta resentimente privind cum partenerul tău continuă să crească. Până la urmă, el va găsi pe altcineva care să facă parte din povestea lui.
   8. Nu te uita singur/ă la serialul vostru preferat
   Acest lucru ar putea părea absurd, însă este destul de important pentru cuplurile moderne. Când vă puneţi de acord să începeţi un serial împreună, faceţi cumva o mică promisiune. Această activitate, ca şi altele pe care le faceţi împreună, reprezintă o legătură unică nedefinită dintre soţi. Este un exemplu ciudat, dar extrem de serios cu privire la asumarea angajamentului unul faţă de celălalt. Arată că eşti de încredere, ţinându-te de cuvânt chiar şi în cazul celor mai mici şi mai prosteşti promisiuni. 
   9. Să fii kinky e un lucru bun

   Poate că acesta nu e punctul tău forte, dar nu asta e important. Ceea ce e important este să-ţi identifici latura ta perversă pe care nu ai împărtăşit-o nimănui şi, apoi, să i-o dezvălui soţului sau soţiei. Astfel se va crea o legătură profundă şi durabilă. 
   10. Învaţă să îţi ceri scuze 
   Să spui că îţi pare rău este o abilitate dobândită care arată două lucruri. În primul rând, nu-ţi pui mândria mai presus de sentimentele partenerul de viaţă. În al doilea rând, eşti capabil să recunoşti că nu eşti perfect. 
   eva.ro
 •