Naturalis - Partener General ”Sea Mile Kids Aquathlon 2018”


    Naturalis a devenit Partener General al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

1000x661-Naturalis-ro.png

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectaruri naturale, oferind o gamă largă de produse la prețuri accesibile, în ambalaj comod. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care au grijă de propria sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat încrederea consumatorilor. Marca este în dezvoltare continuă – în gama de produse apar noutăți delicioase și utile. La moment, este cel mai popular brand de sucuri din Moldova. Acest fapt îl demonstrează prezența pe piață, dar și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarurilor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate mărci fabricate în Moldova.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, iar păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis susține în mod constant evenimentele sportive desfășurate în Moldova. Sucurile și nectarurile Naturalis sunt prezente la toate evenimentele de amploare, organizate de Sporter, dar și de alte federaţii sportive din țară.

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani. Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.