Naturalis - partener “Triathlon Triumph by Multisport 2018” și ”Kids Triumph Triathlon 2018”


    Naturalis a devenit partener al celui de-al doilea campionat de triatlon în aer liber din Moldova – “Triathlon Triumph by Multisport 2018” și al celui dintâi campionat de triatlon pentru copii în aer liber din Moldova, ”Kids Triumph Triathlon 2018”.

f8b7b71b314d43d2c64f1e7f8141ecae.jpg

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectaruri naturale, oferind o gamă largă de produse la prețuri accesibile, în ambalaj comod. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care au grijă de propria sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat încrederea consumatorilor. Marca este în dezvoltare continuă – în gama de produse apar noutăți delicioase și utile. La moment, este cel mai popular brand de sucuri din Moldova. Acest fapt îl demonstrează prezența pe piață, dar și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarurilor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate mărci fabricate în Moldova.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, iar păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis susține în mod constant evenimentele sportive desfășurate în Moldova. Sucurile și nectarurile Naturalis sunt prezente la toate evenimentele de amploare, organizate de Sporter, dar și de federaţiile sportive din țară.

Evenimentul “Triathlon Triumph by Multisport 2018” este organizat de organizația publică sportivă Sporter în colaborare cu Federaţia de Triatlon din Republica Moldova. Evenimentul “Kids Triumph Triathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

Al doilea Campionat al Moldovei la Triatlon va avea loc la 17 iunie 2018, în parcul Valea Morilor. La competiție pot participa toți cei interesați, amatori și profesioniști, care vor avea de înfruntat una dintre distanțele Super Sprint, Olympică și Relay Olympic.

Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Triathlon Triumph by Multisport 2018” – profitați de înregistrarea timpurie, la cel mai mic preț posibil.

De asemenea, “Kids Triumph Triathlon 2018” va avea loc pe 16 iunie și la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani. Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!

triumph.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.