Motivul dramatic pentru care o fetiță de cinci ani își duce tatăl la muncă în fiecare zi


    La doar cinci ani, Jenny, o fetiță din Filippine, a devenit ajutorul de nădejde al tatălui său, pe care îl duce zilnic la muncă.

Pepe „Dodong” Nelson, tatăl lui Jeny, lucrează la o fermă de nuci de cocos și într-o singură zi se urcă în 60 de cocotieri pentru doar șase dolari. Dar nu faptul că muncește din greu pentru a-și câștiga existența este o povară pentru el, ci faptul că este nevăzător. Bărbatul trebuie asistat zilnic în drum spre fermă, sarcină care îi revine fiicei lui în vârstă de cinci ani. În loc să își petreacă ziua printre jucării, Jenny își ia tatăl orb de mână și îl duce la muncă.

 


57b6e5e73aa8c_13697303_1798890343664643_804178717076571610_n.jpg


Cu ajutorul copilului, bărbatul reușește să câștige puținii bani, fără de care familia lui ar muri de foame. Așa că Jenny așteaptă cuminte ca tatăl ei să își termine programul, de de la 8:00 dimineața la ora 16:00 după-amiaza, apoi pleacă împreună spre casă.

 


O astfel de poveste nu putea rămâne neauzită. După ce filmulețul a devenit viral pe Internet, o fundaţie umanitară, ABS-CBN Foundation, i-a căutat pe cei doi, iar tatăl a fost dus la un spital pentru investigaţii medicale. În prezent, se încearcă găsirea unei soluţii pentru a le face viaţa mai uşoară.

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.