• Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Cum ar trebui alese costumele  de baie pentru plinuțe
   Înainte să te apuci să achiziționezi un costum de baie în care să fii într-adevăr în largul tău, încearcă să faci o trecere în revistă a „punctelor tale tari" și a „punctelor tale slabe". După aceea alege-ți costumul ghidându-te și după sfaturile de mai jos:
   Orientează-te mai ales spre costumele întregi
   Acestea au rolul de a alungi silueta și de a distrage atenția de la zonele cu probleme. Grija ta este să optezi fie pentru un material uni, fie pentru unul cu imprimeuri cât mai mărunte și mai delicate. De asemenea, ideal va fi să porți unul în culori închise.
   Poți să alternezi culorile deschise și cele închise, în funcție de zona corpului pe care vrei să o pui în valoare
   Culorile deschise au rolul de a concentra atenția, cele mai închise o pot distrage. Spre exemplu, alege un sutien/o bustieră în culori închise și un slip de  culoare deschisă sau invers.
   Fii atentă la abdomenul tău
   Dacă ești plinuță, este posibil să ai și un abdomen pe care nu prea ai vrea să-l dezvălui. De aceea, va fi binevenit să optezi fie pentru un costum întreg, uni, fie pentru un costum tip tankini (care va astupa abdomenul). 
   Foarte potrivit va fi să alegi și un costum din două piese, dar care să îndeplinească următoarele condiții:
   • Slipul să aibă talia cât mai înaltă
   • Slipul să nu fie prea decupat
   • Slip-ul să fie uni sau cu imprimeuri care să micșoreze optic
   Investește într-un costum de baie modelator
   Este un costum ideal pentru plinuțe întrucât va subția talia și va crea impresia unei siluete mai alungite, cu proporții mai armonioase. În funcție de preferințe, optează fie pentru unul cât mai simplu, fie pentru unul cu imprimeuri care să distragă atenția de la zonele de care nu ești foarte mândră.
   Alege corect tipul de cupă pentru sutien
   În cazul în care te-ai hotărât să porți un costum de baie format din două piese sau dacă vei dori unul întreg, dar care are și cupe, ar fi bine să iei în calcul și următorul aspect: dacă ai sânii mari, optează pentru cupe de tip D. Vezi să fie cât mai comode, să nu te strângă prea tare.
   Dacă ești plinuță, dar nu ai sânii mari, poți să alegi sutiene dotate cu sârmă sau cu push-up, astfel încât să evidențiezi mai mult talia și să pari mai suplă.
   Preocupă-te și de zona spatelui
   Cine are un spate mai plin ar trebui să țină cont de următorul aspect: să evite, pe cât posibil, să poarte un costum de baie cu bretele prea strâmte sau cu unele care taie pur și simplu spatele.
   Cel mai bine este să se poarte un costum de baie cu spatele cât mai plin sau cu câte două bretele simple, nu foarte subțiri.
   Creează impresia unor brațe mai zvelte și a unor umeri mai supli
   În acest scop, cine este plinuță ar trebui să poarte un costum de baie cu decolteul cât mai adânc. De asemenea, poți alege să porți costume de baie cu dungi verticale sau pe diagonală, cât mai subțiri, doar în zona superioară a corpului.
   Sugestii de costume de baie pentru plinuțe
   Având în vedere și criteriile de selecție ale unui costum de baie de mai sus, poți să optezi pentru oricare dintre aceste variante:
   Un costum de baie modelator, uni

   Faptul că este uni și are o culoare închisă îl va transforma într-o piesă de rezistență printre costumele tale de baie. Avantajul său cel mai mare este că nu va evidenția o anumită parte a corpului, astfel încât să te simți pe deplin relaxată. 
   În plus, modelul din imagine nu are o croială specială a cupelor, ceea ce îl va face mai ușor de purtat.
   Un costum de baie întreg, cu imprimeu mărunt

   Bulinele nu se vor demoda niciodată și creează oricând un aer jucăuș. Poartă cu încredere un costum de baie cu un asemenea imprimeu inclusiv când ești plinuță, întrucât îți va alungi silueta.
   Costum de baie din două piese, cu slipul cu talie înaltă

   Cel mai important este, când vei alege un astfel de model de costum de baie, să te orientezi spre un material uni.
   Slipul cu talie înaltă îți va alungi talia, va conferi proporții armonioase siluetei, iar micile tăieturi aflate pe părțile laterale îi vor conferi un look original.
   Tu ce model de costum de baie pentru plinuțe ai alege?
   qbebe.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Sarcina este cea care declanșează cel mai mult schimbările de personalitate la femei, urmate de semnele fizice de îmbătrânire. Mai mult de jumătate dintre participante la studiu au recunoscut că au încetat să mai facă pe rebelele cu mamele lor odată ce au atins vârsta de treizeci de ani și au început să se comporte în schimb ca ele.
   Se pare că 33 de ani este vârsta la care cele mai multe femei aspiră să fie ca mamele lor. Daily Mail dă exemplul actriței Keira Knightley, de 33 de ani, și al mamei sale, Sharman Macdonald, de 68 de ani.
   Semnele clasice care le arată femeilor că încep să se comporte ca mamele lor sunt urmărirea acelorași programe și emisiuni TV, practicarea unor hobby-uri comune și folosirea acelorași expresii. În schimb, bărbații au spus că au început să se comporte ca părinții lor, după ce au devenit ei înșiși tătici. Alte semne ar fi pierderea părului și creșterea în greutate.

   Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 2000 de persoane și a fost comandat de chirurgul plastic Julian De Silva. „Toți ne transformăm în părinții noștri la un moment dat în viața noastră  și asta este ceva de sărbătorit. Ei sunt cei mai minunați oameni din lume.”, a spus expertul.
   „Este o parte inevitabilă a îmbătrânirii, dar un proces prin care o mulțime de oameni își dorește să treacă. Acesta este unul dintre motivele pentru care vârsta medie pentru o primă operație estetică scade la ambele sexe – la femei, 37 de ani, și la bărbați, 43 de ani. Mai mulți oameni încearcă să amâne acest debut de vârstă mijlocie pentru a-și îmbunătăți aspectul și a crește încrederea în sine”, adăugat De Silva.
   tabu.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Începând cu anul 2006, cercetătorii de la mai multe spitale şi universităţi au colaborat pentru studiul LiNA, care s-a concentrat pe stilul de viaţă şi factorii de mediu şi influenţa lor asupra riscului de alergii și boli respiratorii la nou-născuţi, iar mai târziu în viață, obezitate.
   Cercetătorii au urmărit 498 de perechi mamă-copil și pe baza informaţiilor privind mărimea şi greutatea, au determinat indicele de masă corporală al copiilor, ţinând cont de vârstă şi de sex. Femeile au completat chestionare care au inclus subiecte precum îngrijorarea şi anxietatea, tensiunea, satisfacţia generală şi satisfacerea nevoilor zilnice. Apoi au evaluat stresul perceput de mamă în timpul sarcinii şi în primii doi ani de viaţa ai copilului.
   De asemenea, s-a încercat să se vadă dacă există o legătură între greutatea copiilor şi starea mamelor. Rezultatele studiului arată că există. Dacă stresul perceput de mamă a fost ridicat în timpul primului an de viață al copilului, există o mare probabilitate ca copilul ei să aibă un indice de masă corporal mai mare în primii cinci ani de viață. „Am văzut că stresul perceput al mamei în primul an de viaţă are o legătură directă cu dezvoltarea în greutate a copilului în primii cinci ani de viaţă. Mamele stresate au un risc mai mare de a avea copii supraponderali, comparativ cu mamele relaxate”, a spus coordonatoarea studiului, Saskia Trump, de la Institute for Health Research din Berlin.

   Relația dintre stresul matern perceput în primul an de viață al copilului și creșterea indicelui de masă corporală a fost mai evidentă la fete. „Influenţa stresului matern asupra fetelor este deosebit de vizibilă”, a mai spus experta. Se pare că efectele stresului nu sunt la fel de vizibile asupra băieţilor, astfel că nu au existat urmări asupra greutăţii copiilor chiar dacă mamele au fost stresate în timpul sarcinii sau în primii doi ani de viaţă.
   Primul an de viață pare a fi o fază sensibilă și un factor caracteristic pentru tendința de a fi supraponderali. La urma urmei, mamele și copiii lor petrec de obicei primul an împreună – deci copilul are suficient timp să simtă stresul perceput de mamă și/sau comportamentul asociat. În acest timp, familiile ar trebui să acorde o atenție deosebită mamei stresate.
   tabu.ro
  • maria981s
   De maria981s
   O echipă de experți de la Universitatea din Manchester și de la Universitatea din Essex a analizat datele a peste 6.000 de persoane din Marea Britanie. Studiul, publicat în revista Sociology a Asociației Britanice de Sociologie, a colectat informații variate despre participanți (care aveau familii), inclusiv despre viața profesională, nivelul hormonal, tensiunea arterială și experiențele stresante. Cercetătorii le-au evaluat apoi 11 biomarkeri asociați cu stresul cronic.
   Conform rezultatelor, nivelurile globale ale biomarkerilor asociați cu stresul cronic sunt cu 40% mai mari în rândul femeilor care au doi copii și lucrează cu normă întreagă, în comparație cu femeile care nu au copii dar lucrează, de asemenea, cu normă întreagă, potrivit Independent. Nivelul biomarkerilor asociați cu stresul cronic este la fel de ridicat și în rândul mamelor cu un singur copil care lucrează full-time – 18%.

   Când un individ experimentează stresul pentru o perioadă îndelungată de stres, Mental Health Foundation definește această stare „stres cronic” sau „stres pe termen lung”. Simptomele în acest caz includ iritabilitate, anxietate, depresie, migrenă și insomnie, potrivit The American Institute of Stress.
   S-a descoperit, de asemenea, că femeile cu doi copii care lucrau cu normă redusă au avut niveluri de stres cronic cu 37% mai mici decât mamele cu un program flexibil. „Conflictul serviciu-familie este asociat cu o tulburare psihologică crescută, cu nivelul mai ridicate de stres și niveluri mai scăzute de bunăstare. Părinții cu copii mici sunt mai expuși stresului cronic”, spun cercetătorii, care susțin că programul de muncă flexibil ar putea fi o soluție pentru că ajută la obținerea unui echilibru satisfăcător între viața profesională și cea privată.
    
  • maria981s
   De maria981s
   Aşa-numita „pensie pentru mame” va costa bugetul de stat circa 800 milioane de zloţi (212 milioane de dolari) în acest an şi aproximativ 11 miliarde de zloţi în următorii zece ani, au precizat într-o conferinţă de presă şeful guvernului, Mateusz Morawiecki, şi ministrul Muncii, Elzbieta Rafalska, informează Reuters, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro
   „Acest proiect este aşteptat şi foarte acceptat de societate. Aceasta arată că efortul (...) de a creşte mulţi copii se bucură de susţinere semnificativă în rândul polonezilor”, a subliniat Elzbieta Rafalska.
   Conform proiectului, mamele cu patru sau mai mulţi copii ajunse la vârsta de pensionare, dar care nu au lucrat ani suficienţi pentru o pensie minimă, vor putea solicita din martie o sumă lunară de 1.100 zloţi (291 dolari).
   Numărul femeilor beneficiare este estimat la 86.000. De astfel de pensii vor putea beneficia şi taţii, dar doar dacă mama a decedat sau şi-a părăsit familia.
   Proiectul legislativ mai trebuie aprobat de parlament, dominat de Partidul Lege şi Justiţie (PiS), şi promulgat apoi de preşedinte.
   Planul se adaugă noilor politici sociale ale PiS, precum acordarea unei alocaţii de 500 de zloţi începând cu al doilea copil, care l-au ajutat să-şi păstreze susţinerea alegătorilor după succesul electoral din 2015.
   Guvernul eurosceptic, care promovează valorile familiei şi creşterea demografică, într-o ţară cu 38 milioane de locuitori, se va confrunta cu noi alegeri parlamentare înainte de sfârşitul anului.
   stirileprotv.ro
 •