Mâine se vor desfășura competițiile „Kids Day Run by Naturalis”


    A mai rămas doar o zi până la competițiile de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis”. Evenimentul sportiv va începe mâine la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Tineri alergători au la dispoziție patru distanțe, în funcție de categoria de vârstă: 400 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 5 și 7 ani), 800 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 8 și 10 ani), 1200 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 11 și 12 ani) și 2000 de metri (pentru participanții cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani). În total, la competiții vor participa 500 de copii.

кидс.jpg

Toți participanții la „Kids Run Day” vor primi pachete de start și medalii la final. Câștigătorii competițiilor vor primi premii și cadouri din partea partenerilor. Reamintim, pachetele de start pot fi luate și astăzi la corturile de înregistrare, până la ora 19:00.

Primele competiții de alergare pentru copii „Kids Run Day” au fost organizate în anul 2015, în cadrul primului „Maraton Internațional Chișinău”. De atunci, competițiile s-au organizat anual, atrăgând atenția a sute de mici alergători și a părinților lor.

Organizatorii competițiilor de alergare pentru copii „Kids Run Day by Naturalis” sunt organizația sportivă Sporter, panoul de anunțuri gratuite - 999.md și cel mai popular forum pentru femei - mama.md.


 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.