LIBRARIUS este alături de micii atleți ai curselor KIDS RUN DAY


    Cei mici au nevoie în mod constant de protecție, susținere și motivație, de aceea LIBRARIUS a devenit partener oficial al curselor pentru copii - KIDS RUN DAY!

IMG_8559-21-09-18-11-35.PNG

LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova și colaborează atât cu edituri autohtone cât și cu edituri din Romania și Rusia. În cele 30 filiale, situate în diverse orașe din țară, sunt puse în vânzare cărți din cele mai diverse domenii: literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică: de la clasică universală pînă la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, jocuri pentru dezvoltare dar și jucării. La dispoziția clienților stau întotdeauna librarii calificați; oricare ar fi interesele cumpărătorilor, LIBRARIUS îi așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire la cel mai înalt nivel.

Fiind o librărie de nivel european, LIBRARIUS tinde să devină un prieten fidel pentru clienții săi. Pe lângă faptul că sprijină cititorii maturi, librăria vine în întâmpinarea celor mai mici curioși încercând să contribuie activ la educarea, dezvolatarea și motivarea continuă a acestora. Din acest motiv, LIBRARIUS a devenit partener oficial KIDS RUN DAY by Naturalis!

Cursele pentru copii KIDS RUN DAY by Naturalis se vor desfășura pe 29 septembrie!

Înregistrare este disponibilă pe site-ul: marathon.md


 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.