La numai 5 ani si-a salvat mama de la moarte


  • 1095
  • Salvatore Cicalese, un baietel de cinci ani, si-a gasit mama inconstienta in cabina de dus. Ce a facut mai departe l-a transformat intr-un adevarat erou si i-a salvat mama de la moarte.Femeia a suferit o convulsie in timp ce facea dus si a cazut inconstienta. Baietelul a gasit-o in baie, insa nu s-a lasat prada disperarii. El si-a invelit surioara in varsta de doar doua luni intr-o paturica si a mers cu ea la usa unei vecine.

img_2457911_thumbs_600x400_4199341.jpg

Aceasta a fost socata sa il vada micut, batandu-i la usa cu fetita in brate.„Statea la usa si strangea ceva in brate. Initial am crezut ca este vorba despre o papusa”, a povestit vecina familiei.

4199351.jpg

„Mami a murit la dus. Poti sa ai grija de noi?”, i-a spus baiatul. Vecina a sunat imediat la numarul de urgenta si o ambulanta s-a deplasat la casa baietelului. Medicii au gasit-o pe mama acestuia in stare de inconstienta, dar inca in viata. "Sincer, el mi-a salvat viata, pentru ca eram sub jetul de apa si daca nu as fi primit ajutor, probabil m-as fi inecat”, a declarat mai apoi mama lui Salvatore.

4199361.jpg

„Am intrat in dus, asta este tot ce imi amintesc. Apoi m-am trezit la spital”, a mai spus aceasta. Salvatore a ramas traumatizat in urma evenimentului si traieste in fiecare zi cu teama de a nu isi pierde mama.„Fiecare zi este o provocare pentru noi. Ma intreaba de un milion de ori daca voi fi bine si daca voi muri azi”, a spus mama copilului.

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!