Internet fără griji pentru copii și părinți


    Astăzi, 85% din copiii din Republica Moldova accesează internetul de pe telefonul mobil, iar tendința utilizării internetului de pe un dispozitiv mobil este în continuă creștere.

PR-InternetFaraGriji-1920x1080.png

Pe lângă lucrurile minunate ce le poate oferi, internetul prezintă și multe riscuri.

Cu toate soluțiile oferite și metodele disponibile, cea mai bună protecție pentru copii sunt părinții, iar cunoașterea noțiunilor elementare de securitate online este esențială.

Te invităm la un seminar practic despre siguranța online unde vei afla cum să iți protejezi copilul pe internet, organizat de Moldcell înparteneria cu Centrul Internațional “La Strada” și Tekwill Academy Kids.

Vom aborda subiectul minuțios cu experți însecuritatea cibernetică, siguranța online, protecția datelor cu caracter personal, dar și un psiholog consacrat în acest domeniu.

Vino pe 31 martie, ora 11:00, strada Studenților 9/11, sediul Tekwill, INTRARE LIBERĂ, în baza înregistrării prealabile pe http://www.moldcell.md/rom/InternetFaraGriji.

Dacă aicopii cu vârsta între 6 și 10 ani, nu îi lăsasă se plictisească acasă. Ia-i cu tine, iar noi o să-i implicăm într-o “operațiune specială de salvare” unde vor învăța despre securitatea online înpractică. Credem căeste de prisos să spunem că se vor distra de minune.

În lista cu posibile răspunsuri la întrebarea “Ce va fi acolo?”, bifează informație utilă, sfaturi tehnice de la experți în domeniu, socializare, cafea, dulciuri, cadouri și, bineînțeles, o zi petrecută productiv.

Ne vedem la Tekwill, va fi o experiență unică!

#InternetFărăGriji

Partener  Media General – Mama.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.