Instagram va introduce o funcţie contra comentariilor abuzive


  Platforma socială va folosi inteligenţa artificială pentru a recunoaşte comentarii abuzive şi le va cere persoanelor care vor să le posteze să reconsidere acest lucru. 

dims.jpeg

Instagram a fost îndelung criticată pentru faptul că este o platformă care facilitează fenomenul numit cyber-bullying, astfel încât luni, într-o postare pe blogul oficial al Instagram, şeful companiei, Adam Mosseri, a anunţat o nouă funcţie menită să protejeze mai bine utilizatorii.

Astfel, cu ajutorul inteligenţei artificiale, Instagram va recunoaşte comentariile abuzive sau care au scopul de a răni persoane, notificând utilizatorii care vor să posteze astfel de remarci să ”reconsidere” acest lucru.

Interesant este faptul că, în loc să şteargă automat comentariul, cei de la Instagram au introdus ideea unei conştiinţe automate în peisajul social media, care invită utilizatorii la reflecţie înainte de a posta un comentariu răutăcios ”la cald”.

În continuare, cea mai bună practică de a elimina astfel de comentarii din mediul online rămâne verificarea şi clasificarea lor manuală. Instagram nu are momentan un plan de a automatiza ştergerea conţinutului abuziv sau restricţionarea conturilor care postează astfel de conţinut.

Mosseri a anunţat şi introducerea unei ”noi modalităţi de a-ţi proteja contul de interacţiuni nedorite, numită ‘restrict’ - odată ce restricţionezi pe cineva, comentariile persoanei respective la postările tale vor fi vizibile numai acelei persoane. Persoanele restricţionate nu vor putea vedea dacă eşti activ pe Instagram sau dacă le-ai citit mesajul privat.”

Persoanele care au fost restricţionate nu vor fi notificate despre acest lucru. Mosseri a recunoscut că platforma sa ”poate face mai mult pentru a preveni bullying-ul, o problemă complicată de faptul că persoanele tinere evită să blocheze sau să îşi reclame agresorii, deoarece acest lucru ar putea agrava situaţia, mai ales dacă cei doi interacţionează în viaţa reală.” 

adevarul.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Și în acest an, vara a sărutat frumos pământurile noastre, dăruind viață și culoare la orice firișor de iarbă. 

   Așă că, trecând pe alături, moldovencele s-au lăsat cucerite de lanurile doldoră de florile ce emană căldură și nu au ratat să se lase fotografiate în frumosul peisaj.

   Instagramul a fost răscolit până s-au găsit cele mai deosebite și fierbinți imagini cu tematica floarea-soarelui, le-am selectat și vi le prezentăm și vouă, pentru a vă bucura ochii și sufletul.

   zugo.md
  • julia122997
   De julia122997
   «Мы хотим, чтобы ваши друзья сосредоточились на фотографиях и видео, которыми вы делитесь, а не на количестве лайков у них. Вы по-прежнему сможете видеть свои лайки, нажав на список людей, которым понравилась запись», ― пояснила компания.


   Впервые о новом дизайне стало известно в апреле. TechCrunch отмечал, что нововведение может снизить конкуренцию между пользователями и подтолкнёт делиться тем, что действительно близко, а не гнаться за одобрением других.
   В ближайшее время в Instagram должны появиться еще две новые функции ― они помогут оградить пользователя от оскорбительных комментариев. Первая определяет настроение комментария перед отправкой и предупреждает пользователя, если текст покажется сомнительным, ― её уже начали тестировать. Вторая (Restrict) позволит автору поста предварительно читать комментарии выбранных людей и либо одобрять их, либо не допускать на всеобщее обозрение, ― начало её теста должно начаться в скором времени.
   locals.md
  • julia122997
   De julia122997
   Мы считаем поступок Мейер очень смелым. Взгляните и вы на ее снимки с удачным освещением, фотошопом и правильным позированием и те, которые получаются спонтанно, без претензии на миллион лайков. Признаемся, настоящие фото из второй категории нам нравятся даже больше.

   Вы бы решились опубликовать в социальных сетях свои неудачные селфи? Самым смелым предлагаем поделиться реальными фото в комментариях.


   adme.ru
  • julia122997
   De julia122997
   Fanii au ieșit la înaintare și au dat 30 de dolari pe o cutiuță cu apa în care Belle Delphine s-a bălăcit.
   Recipietele cu apă au dispărut de pe stoc în trei zile. Ea a publicat două fotografii pe Instagram în care spunea că este dispusă să vândă apa „tuturor băieților însetați”. Ea precizează pe site că apa nu este potabilă și „are doar valoare sentimentală”.
   Ea a făcut reclamă la produs pe Instagram, a publicat clipuri cu ea în cadă, în timp ce-și turna apă pe corp. Tactica a funcționat dacă s-a vândut tot stocul în trei zile.
   Unii au spus că este deplorabil că încearcă să facă bani astfel, alții au considerat că este dezgustător să cumperi apa de baie în timp ce alții au lăudat-o. „Face bani pe idioți. Cea mai bună metodă de a face bani este să-i iei de la oamenii stupizi, să-i faci să-și cheltuiască banii pe prostii”
   Belle Delphine a devenit cunoscută datorită costumelor sale de cosplay foarte sexy (NSFW), dar și datorită faptul că face fețe „ahegao” – expresia orgasmului în anime și manga japoneză.
   În luna iunie, ea a intrat în atenția mass-media după ce le-a zis urmăritorilor săi că-și va face un cont pe Pornhub dacă o fotografie de-a ei va primi un milion de like-uri. Nu a publicat un video explicit pe site-ul porno, ci un video bizar cu ea în care mânca o fotografie de-a lui PewDiePie.
   Chiar ea a recunoscut că este ciudat că fanii ar vrea să-i cumpere apa, dar a promis că o să mai facă pe viitor. Fata de 19 ani are peste 3,9 milioane de urmăritori și ar putea depăși pragul de 4 milioane în curând.
   playtech.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Кейт Вейланд - мама троих детей и бывшая танцовщица. Именно она придумывает и воплощает в жизнь эти невероятные фото. Они помогают ей отвлечься от рутины, побороть хандру и самоутвердиться. А мы просто восхищаемся ее креативностью - и, конечно, красотой. 
   1. Мать драконов

   2. Суши-бар

   3. Деловые мужчины

   4. В Стране чудес

   5. Родительство - это марафон

   6. Деловая семейка

   7. Пижамная вечеринка

   8. У природы нет плохой погоды!

   9. Кому бокальчик вина?

   10. Все. Мама устала

   detstrana.ru
 •