Hotelul fără pereți. Camera costă 230 de euro!


    Un pat în sânul naturii costă mai mult decât un dormitor într-un hotel de lux. Este vorba despre camera de hotel cu cea mai tare vedere, care nu are pereţi şi oferă o panoramă splendidă asupra Alpilor Elveţieni.

578f2e89dd7e9_cameracuceamaitarevedere.jpg

Pe o pajişte alpină din munţii Graubünden, Elveţia, turiştii se simt cu adevărat în centrul atenţiei. Ei sunt unicii clienţi ai unei camere de hotel speciale – fără pereţi, fără tavan şi fără baie. Pentru 250 de franci elveţieni pe noapte (aproximativ 230 de euro), clienţii se bucură din plin de natură, la 1.970 metri altitudine, relatează Daily Mail, scrie eva.ro.

578f2e9058f85_cameracuceamaitarevedere2.jpg

Design-ul fiecărei „camere” este minimalist şi constă doar dintr-un pat dublu, noptiere, două scaune şi lămpi de noapte. Cea mai apropiată toaletă se află la o distanţă de 10 minute de mers pe jos, dar clienţii sunt primiţi ca la un hotel de top de un angajat îmbrăcat cu o cămaşă albă şi papion, dar cu şapcă de baseball pe cap şi încălţat cu cizme tradiţionale, care ţine un prosop pe braţ ca orice chelner, şi le aduce dimineaţa la pat un sandviş cu salam şi cafea.

 

„Chiar dacă această versiune este radical diferită de prima, din buncărul nuclear, esenţa conceptului rămâne aceeaşi: să punem oaspetele în centrul experienţei şi să ne concentrăm pe intangibil reducând totul la minimum”, a explicat designerul Daniel Charbonnier, implicat în acest proiect.

 

578f2e9b64cfb_cameracuceamaitarevedere1.jpg

unica.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.