Gesturi non-sexuale ale bărbașilor care le înnebunesc pe femei


    Gesturile erotice pe care le face în mod conștient pentru a te aduce pe culmile plăcerii își ating scopul de fiecare dată, însă există și un comportament non-sexual al iubitului tău care te face să-l dorești pe loc și care poate fi preludiul perfect.

Iată care sunt gesturile non-sexuale ale bărbaților și care le înnebunesc pe femei!

 

Privirea lui când îți aranjezi părul

 

Privește-l atunci când te surprinde în oglindă, legându-ți o coadă la spate, prinzându-ți un coc neglijent cu câteva agrafe sau doar pieptănându-te. Modul în care se uită la tine, îți studiază liniile feței și ale gâtului, de parcă ar face noi descoperiri, nedumerirea lui față de precizia gesturilor tale sunt foarte sexy. Este unul dintre gesturile care le înnebunesc pe majoritatea femeilor. Iar dacă după aceea vine să-ți sărute ușor gâtul sau obrazul, ești în culmile extazului.

 

Când îți așază capul pe umărul lui

 

Atunci când stați întinși în pat, în diminețile de weekend, bucurându-vă că vă treziți unul lângă celălalt și, după ce faceți planul pentru ziua ceea ce veți face în ziua respectivă, îți pune capul pe umărul lui. Este gestul de maximă tandrețe non-sexuală de care poate da dovadă un bărbat și care te face să îl iubești și mai tare.

 

Când îți dă ceva de pe raft

 

S-a cocoțat pe un scaun ca să îți dea din dulapul de sus o tavă, iar tu ești în spatele lui, așteptând s-o primești. Îți place să-l vezi întinzându-se după lucruri de care ai tu nevoie și simți că-l dorești atunci mai mult ca oricând. Acel moment, neprețuit!

 

Când se trezește dimineața

 

Are părul ciufulit, buzele umflate, ochii căzuți când se trezește și, spre deosebire de majoritatea femeilor, care simt că sunt un dezastru la prima oră a dimineții, el arată… delicios.

 

Când îl vezi la treabă

 

Atunci când îl surprinzi într-o discuție ”tehnică” la serviciu sau când spune un lucru foarte inteligent în gașca de prieteni, că îi face pe toți să-i confirme … teoria ți se pare foarte sexy. Așadar, un bărbat inteligent este un bărbat hot.

 

Când face glume

 

Râsul poate face minuni într-o relație, iar dacă spune glume non-stop, ești o norocoasă. Studiile arată că râsul este cel mai bun drog, iar faptul că îți este ”administrat” la discreție te face să-ți dorești iubitul ori de câte ori face o glumă.

 

Când ține în brațe un bebeluș

 

Majoritatea femeilor își doresc o famile alături de bărbatul de lângă ele, iar când ți-ai surprins iubitul ținând un bebeluș în brațe mai că îți vine să renunți la anticoncepționale și să faceți și voi unul, pe loc.

 

Când gătește

 

Dacă ești o norocoasă să ai acasă un bărbat care îți gătește, atunci și viața voastră sexuală este cu mult mai bună. De ce? Femeilor le place să-și vadă iubitul la cratiță, li se pare sexy, și, pentru că au o imaginație bogată, se lasă pradă fanteziilor, pe care, mai târziu (sau chiar pe loc) le pot face să devină realitate.

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.