Folosești fixativ doar pentru coafura ta?


    Știai că fixativul de păr poate fi folosit în multe alte situaţii?

1. Îndepărtează petele de cerneală - ţi-ai pătat bluza preferată cu cerneală? Pulverizeză puţin fixativ şi bagă apoi bluza la spălat. Pata va dispărea ca prin minune.
559b877f9c113_86502100_XS.jpg
2. Omoară insectele - dacă o muscă enervantă sau un tântar insistent te deranjează, un strop de fixativ va rezolva această problemă. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi fixativ pe insecta de care vrei să scapi.

 

3. Ajută la conservarea operelor de arta - fie că micuţul tău a făcut un desen în creion, sau poate chiar tu, dacă pulverizezi fixativ pe desen, acesta va rezista mult mai bine. Produsul cosmetic împiedică întinderea creionului pe coala de hârtie.

 

4. Prelungeşte viaţa florilor din vază - dacă vrei ca florile din vază să pară abia culese, atunci pulverizează fixativ pe petalele acestora.
559b88067888c_pantofioxfordbarbati.jpg
5. Face pantofii să pară noi - mergi la un eveniment şi vrei ca pantofii tăi să arate ca scoşi din cutie? Curăţă-i bine, dă-i cu cremă şi aplică apoi fixativ pentru a le oferi strălucire.

 

6. Îndepărtează părul de câine/ pisică - dacă ai un animal de companie, ştii şi tu cum e să ai păr pe toate hainele. Aplică fixativ pe un şerveţel pe care îl vei folosi apoi pentru a îndepărta părul prietenului tău necuvântător.

 

7. Evită electrizarea hainelor - poate fi vorba despre rochia ta care se ridică în sus ori despre bluza din mătase care nu stă locului, fixativul va preveni situaţiile neplăcute. Pulverizează-l pe interiorul hainelor şi acestea nu se vor mai electriza.

 

8. Înlocuieşte cu succes şamponul uscat - dacă nu ai şampon uscat la îndemână şi te afli într-o situaţie limită, pulverizează fixativ şi masează rădăcinile. Alcoolul din acest produs va elimina sebumul în exces şi părul tău va arăta impecabil.
559b8836ae85e_images.jpg
9. Oferă aderenţă pantofilor tăi - mergi la o petrecere şi nu ai vrea să aluneci pe ringul de dans? Îţi recomand să pulverizezi fixativ pe talpa pantofilor tăi.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.