Flori care rezistă în plin soare


    Aflam in acest articol care sunte acele flori care rezistă în plin soare si care te ajuta sa-ti pui casa si curtea in valoare.

Dacă ai un balcon deschis, sau și mai bine, o grădină frumoasă în plin soare, află ce flori superbe să pui pentru a-ți încânta casa, ziua și dispoziția. Știm că nu toate plantele rezistă razelor de soare puternice, dar sunt unele care adoră căldura directă. Iată câteva dintre ele.
55b8b2d88cbc9_136_large.jpg

 

Așadar, dacă nu ești o persoana superstițioasă și îți plac oricum cactușii, despre care se zice că țepii lor aduc energii negative, află că aceste plante suculente, foarte frumoase mai ales când înfloresc iubesc să stea în plin soare.

 

Iasomia este o plantă excelentă și deși poate suporta și locurile ușor umbrite, iubește razele soarelui, așa că nu ezita să plantezi iasomia frumos mirositoare în grădina ta.

 

Despre petunie se știe că este floarea verilor deșertice, înflorește toată vara până în octombrie și tolerează foarte bine razele de soare.
55b8b2f7cec77_int2443.jpg

 

De asemenea, rozmarinul poate fi cultivat într-o zonă însorită fără probleme, deoarece adoră soarele.

 

O plantă de apartament specială, care iubește razele soarelui este și crassula, care are nevoie de substanțe nutritive și de udat moderat.

 

Dacă vrei un balcon plin de culoare toată vara, chiar și atunci când temperatura este toridă, ai grijă să cumperi frumoasele flori tagetes, portocalii, galbene, roșu, crem sau gălbui, îți vor împrospăta fiecare început de zi. Atenție însă la ele, trebuie să fie udate în fiecare dimineață.
55b8b334c907e_floribalcon2013005.jpg

 

Dacă vrei plante în balcon, dar nu ești genul de persoană care să aibă grijă zilnic de flori, echeveria este planta perfectă pentru tine. Rezistă câteva zile neudată, se înmulțește ușor, nu necesită atenție sau îngrijire deosebită, deci este perfectă când nu prea ai timp de bibilit la plante. Toamna, însă, trebuie băgată în casă.

 

O altă floare excelentă pentru persoanele foarte ocupate este portulaca. Adoră soarele, înflorește și neudată foarte des și face flori singură, fără prea mari bătăi de cap.
55b8b37e2cbda_208862903.jpg
Flori frumoase care merg excelent în grădina însorită sunt pălăriile soarelui. Și cum spune și denumirea, iubesc soarele, seamănă foarte bine cu gerberele și sunt o pată de culoare în grădină ta.

 

Levănțica este una dintre cele mai frumoase flori care adoră soarele, iar covorul albastru din grădină îți va umple sufletul zilnic. Iar mirosul te va duce în fiecare moment pe alte tărâmuri.
55b8b3ee1bf4c_coreopsismercury1.jpg
O altă floare de grădină excepțională este și coreopsis, care te va minuna cu nuanțele ei roșiatice. Îi plac căldurile caniculare, așa că nu trebuie să îți faci probleme pentru ea.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.