Farmacia Felicia susține micii campioni ai cursei ”KIDS RUN DAY”


    Rețeaua de farmacii Felicia a devenit partener al evenimentului ”KIDS RUN DAY„ - cea mai tare cursă pentru copii și adolescenți din Republica Moldova.

Felicia_kids_maraton_RO.png

Felicia este cea mai mare rețea de farmacii din Republica Moldova, fiind prezentă pe întreg teritoriul țării și lider de piață în retailul de produse farmaceutice.

Farmacia Felicia a fost înființată în 1997 și a introdus pentru prima dată în Republica Moldova conceptul de farma-market (health & beauty pharmacy) în 2005. În prezent, rețeaua de farmacii Felicia are filiale în majoritatea orașelor din țară.

Rețeaua tinde să fie alături de populație, să aibă grijă de sănătatea acesteia, oferindu-i servicii și produse de calitate. Echipa Felicia tratează cu profesionalism clienții săi, mai cu seamă copiii.

Știm cât de dornici sunt copiii să se implice în activități distractive și cât de mult le plac aventurile, de aceea au mereu nevoie de protecție. Din acest motiv, rețeaua de farmacii Felicia dorește să susțină și să protejeze micii campioni, care vor participa la KIDS RUN DAY by Naturalis. Copii au nevoie de aventuri, iar pielea lor - de protecție!

Farmacia Felicia este de 20 de ani alături de bunici, tinere mămici și picii lor.

Medicamente, accesorii și cosmetice, totul pentru grija față de cei dragi. Iar cu noul ”Card Frumos”, farmacia Felicia te răsplătește cu Petale-Bonus pentru orice cumpărătură!

Pe 29 septembrie, în cadrul celui de-al patrulea Maraton Internațional Chișinău, se vor desfășura cursele competitive „KIDS RUN DAY by Naturalis”, la care pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 5-14 ani.

Cei care vor să-și înregistreze copii la cursă o pot face, accesând:marathon.md


 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.