Eveniment de lansare al logoului Asociației Femeilor din Poliție


     9 decembrie 2017, Asociația Femeilor din Poliție (AFP) a organizat un eveniment de lansare al propriului logo.

dsc_9142.jpg

La eveniment au participat Ambasadorul SUA, James D. Pettit, managerul de programe al Departamentului Justiției și Afaceri Interne, Stiven Daniels, reprezentanți ai Ambasadei SUA, Ambasadelor Suediei și Germaniei, preşedintelui Gender Centru,Valentina Bodrug, directorul Centrului de Drept al Femeilor, Veronica Teleucă, reprezentantul Centrului Parteneriat și Dezvoltare, Rodica Ivașcu, UN Women Moldova, Doina Todica și Neghina Azizov și șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. 

În cadrul evenimentului, președinta Asociației, Cristina Schimbov, a venit în fața oaspeților cu o prezentare despre primii pași ai lansării Asociației, obiectivele AFP, activitățile realizate pe parcursul anului curent dar și prioritățile pentru anul viitor.

Cu mesaje de felicitare pentru membrele AFP, au venit Ambasadorul SUA dar și ceilalți invitați, care au adresat mesaje de felicitare și încurajare femeilor din Poliție, primind în dar de la membrele AFP, cadouri simbolice hand-made, cu tematica  sărbătorilor de iarnă.

Șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a remarcat în mesajul său de felicitare că va susține în continuare Asociația Femeilor din Poliție, iar atragerea unui număr cât mai mare în Asociație și promovarea femeilor în Poliție este o prioritate pentru IGP, astfel încât atingerea acestui obiectiv prevăzut și de Strategia de Dezvoltare a Poliției să fie unul de succes atât pentru Poliția Națională cât și pentru întreaga societate.

La finele evenimentului, oaspeții au avut parte de o surpriză dulce, o tortă cu logoul AFP.

Amintim că, la data 14 iunie 2017 a fost creată și înregistrată ca organizație obștească Asociația Femeilor din Poliție. Scopul principal al creării Asociații îl constituie îndeplinirea unuia din obiectivele Acordului de finanțare pentru implementarea Suportului bugetar al UE alocat Strategiei de dezvoltare a poliției pentru anii 2016-2020.

Printre principalele obiective ale Asociației pentru următorii ani se regăsesc: promovarea principiului egalităţii de şanse şi de gen în Poliţie, acordarea sprijinului angajatelor din Poliție în soluționarea problemelor parvenite la locul de muncă, majorarea ponderii femeilor în totalul efectivului Poliției prin promovarea profesiei de polițist, creșterea încrederii profesionale a femeilor din cadrul Poliției, dar și a imaginii pozitive a acestora atât în cadrul Poliției cât și în societate, consolidarea capacităţilor profesionale ale femeilor polițiste dar și atragerea unui număr mai mare al femeilor în instituție, îndeosebi în ocuparea acestora în funcții de conducere.

Actualmente în cadrul Asociației sunt înregistrate peste 200 de membre.

9 decembrie 2017

politia.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.