Emisie directă сu organizatorii inițiativei "ROSTUL POSTULUI"


    ROSTUL POSTULUI – o campanie în susținerea creării creșei sociale pentru copiii din familii defavorizate din Bălți, lansată de CCF/HHC Moldova.

O inițiativă nouă – ROSTUL POSTULUI – este o platformă online, care prezintă un restaurant virtual, unde oamenii sunt încurajați să-și aleagă felurile de mâncare preferate și să renunțe la ele timp de o zi sau mai mult pentru a dona contravaloarea acestora în susținerea creării unei creșe la Bălți, pentru copiii de vârstă fragedă, părinții cărora sunt în sărăcie extremă și riscă să-și abandoneze micuții.

Banii acumulați vor merge la dezvoltarea unei creșe sociale în municipiul Bălți. Creșa este planificată să îngrijească zilnic 12 copii de la 0 până la 3 ani pentru a permite angajarea la muncă a părinților și astfel pentru evitarea abandonării de către familie.

Suma donată de fiecare persoană de pe site va fi dublată de Inițiativa Comunitară a Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare (BERD) la inițiativa Veronicai Arpintin.

Speakeri:

1. Liliana Rotaru, Presedinte CCF/HHC Moldova

2. Veronica Arpintin, Coordonator Programe BERD

3. Tatiana Domenti, mama-beneficiara cresa sociala

Pe data de 28 martie, la ora 11:00, vă așteptăm pe pagina noastră de facebook la emisia directă unde veți putea adresa întrebările voastre.

конференции-CCF-28.03.png

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.