Emisie directă сu organizatorii inițiativei "ROSTUL POSTULUI"


  • 319
  • ROSTUL POSTULUI – o campanie în susținerea creării creșei sociale pentru copiii din familii defavorizate din Bălți, lansată de CCF/HHC Moldova.

O inițiativă nouă – ROSTUL POSTULUI – este o platformă online, care prezintă un restaurant virtual, unde oamenii sunt încurajați să-și aleagă felurile de mâncare preferate și să renunțe la ele timp de o zi sau mai mult pentru a dona contravaloarea acestora în susținerea creării unei creșe la Bălți, pentru copiii de vârstă fragedă, părinții cărora sunt în sărăcie extremă și riscă să-și abandoneze micuții.

Banii acumulați vor merge la dezvoltarea unei creșe sociale în municipiul Bălți. Creșa este planificată să îngrijească zilnic 12 copii de la 0 până la 3 ani pentru a permite angajarea la muncă a părinților și astfel pentru evitarea abandonării de către familie.

Suma donată de fiecare persoană de pe site va fi dublată de Inițiativa Comunitară a Băncii Europene pentru Reconstrucții și Dezvoltare (BERD) la inițiativa Veronicai Arpintin.

Speakeri:

1. Liliana Rotaru, Presedinte CCF/HHC Moldova

2. Veronica Arpintin, Coordonator Programe BERD

3. Tatiana Domenti, mama-beneficiara cresa sociala

Pe data de 28 martie, la ora 11:00, vă așteptăm pe pagina noastră de facebook la emisia directă unde veți putea adresa întrebările voastre.

конференции-CCF-28.03.png


Поделись новостью с друзьями!