El este cel mai rasfatat copil din showbiz


  • 1596
  • Aparent, North West, Harper Beckham sau Printul George nu sunt cei mai rasfatati copii de celebritati. Fiul in varsta de 3 ani al mogulului media Simon Cowell ii intrece pe toti in excentricitati.

Calatoreste pe bancheta din spate a unui Bentley, se joaca in nisipul fin al plajelor din Caraibe, mananca alaturi de parintii sai la restaurante cu stele Michelin si se bucura de petreceri de ziua sa in valoare de 10.000 de lire sterline.

Nu este tocmai rau sa fii fiul unui miliardar :) Eric Cowell, baietelul lui Simon Cowell si al lui Lauren Silverman, traieste "in puf" inca de la nastere. Cu toate astea, tatal lui sutine ca nu este un baietel rasfatat, chiar daca are tot ce isi doreste si numai lucruri de calitate premium. Caruciorul lui de bebelus a fost Aston Martin si a costat in jur de 2000 de lire sterline.

4182341.jpg

Daily Mail scrie ca mamele instarite, din anturajul familiei Cowell, se intrec in a oferi parteneri de joaca micutului Eric, care are garderoba in miniatura a tatalui sau.

Tabloidele britanice au scris ca Simon i-ar fi "furat-o" pe Lauren unui prieten de-al sau, lucru despre care declara, in trecut, ca nu se simte deloc mandru. Zvonurile spun ca cei doi ar fi avut o relatie inca din 2009, care ar fi iesit la iveala abia atunci cand Lauren l-a anuntat ca este insarcinata.

4182351.jpg

In varsta de 57 de ani, Simon se declara un tata "neconventional", dar si un barbat "neconventional", care nu va putea fi dus vreodata la altar, nici macar de o femeie superba, cu 18 ani mai tanara decat el, asa cum este Lauren.

4182361.jpg

perfecte.md


Поделись новостью с друзьями!