Două surioare fashioniste fac senzaţie pe Instagram


    Două surori, de 3 și, respectiv, 2 ani au devenit vedete pe Instagram. Totul datorită mamei lor, care le îmbracă după ultimele tendințe.

Cu garderoba lor exclusivistă, cu un stil de viaţă luxos, de parcă ar fi nişte fashioniste la 20 de ani, şi cu avalanşa de selfie-uri şi poze pe care mama lor le postează pe Instagram, Isabella Drenk (trei ani)şi Scarlett au cucerit 15.000 din toată lumea. Deşi încă merg la grădiniţă, cele două surori sunt unele dintre cele mai admirate fashioniste şi să nu vă miraţi dacă în câţiva ani vor călca pe urmele celebrelor starlete din clanul Kardashian-Jenner, Kim şi Kendall.

 

57610bf6d4bc1_460006l.jpg

 

Cele două fetiţe din Orange County, California, sunt atent promovate de mama lor, Stacy, care postează în fiecare zi fotografii cu ele, îmbrăcate în ţinute de firmă. Femeia în vârstă de 32 de ani, de profesie antrenoare de fitness, spune că e mult de muncă pentru a-şi menţine fetele în prim-plan. Modelele care o inspiră sunt Taylor Swift şi Selena Gomez, scrie ziarul britanic Daily Mail.

 

57610c0116859_242937l.jpg

 

Stacy Drenk se pricepe la modă. Ea a avut un butic cu haine de designer, iar acum îşi foloseşte fetiţele pentru a promova alte mici afaceri.

 

57610c0c588b9_398408l.jpg

 

„Fetele o adoră pe Selena Gomez pentru stilul ei, este modelul lor. Îmi place să le îmbrac ca pe nişte vedete, iar Selena este clar favorita noastră”, explică femeia.

 

Dar pentru a avea succes pe Instagram nu e suficient să te îmbraci cu haine scumpe; trebuie să ştii cum să le porţi, cum să pozezi, să ai atitudine. Iar Isabella şi Scarlett ştiu cum să dea bine în faţa camerei. La trei şi doi ani, ele deja cunosc trucurile car ele ajută să fie fotogenice şi să cucerească admiratori. Iar strategia lor este irezistibilă.

 

57610c17ed398_639896l.jpg

 

„Isabella are atâta energie că ar putea ilumina un orăşel întreg. E o surioară iubitoare şi un lider înnăscut. Scarlett este una dintre cele mai dulci fetiţe din lume, e aproape la fel de înaltă ca sora ei mai mare. Uneori, sunt luate de gemene”, le laudă mama lor.

 

57610c22686b7_819996l.jpg

 

„Isabella adoră să pozeze. Se pricepe să-şi scoată în evidenţă ţinutele. Uneori face mici schimbări spontane la ţinutele pe care le împrăştiem prin toată casa. Îi place să se vadă în poze şi să comenteze, să spună care-i plac cel mai mult. Scarlett nu-i mult în urmă. Îi place să se îmbrace şi să se simtă confortabil în faţa camerei”, o descrie Stacy pe fiica cea mare.

 

57610c29eb6a1_925233l.jpg

 

Stacy, care a scris şi o carte despre gătit, „The Finicky Family Cookbook” a explicat cum a înţeles că poate să speculeze capitalul de popularitate câştigat de fetiţele sale. Americanca şi-a vândut magazinul de haine când a devenit mamă, dar continuă să promoveze mici afaceri pe cont propriu:

 

„Am continuat să explorez treaba asta cu moda pentru fetiţe. Îmi place să le îmbrac drăguţ şi să le pozez, aşa am făcut contul @drenkgirls. Pe urmă am fost contactată de câteva magazine mici de haine.”

 

57610c35d8daf_844103l.jpg

 

Deşi deocamdată nu se poate lăuda cu câştiguri foarte mari, Stacy se declară mulţumită şi este convinsă că în viitor lucrurile pot evolua la un nivel mai mare, scrie eva.ro.

 

„Ştiu prin ce dificultăţi trece un business, am avut şi eu unul pe cont propriu, şi am fost încântată să folosesc fotografiile noastre pentru a susţine afacerile realizate cu greu dar şi pasiunea noastră pentru modă”, a spus ea.

 

eumama.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Important e sa stie sa faca selfie cu bot de rata. Ma-sa vrea sa faca si ea un ban si sa devina populara si alta idee mai stralucita decit sa foloseasca proprii ei copii in acest scop, nu a gasit. Si desigur, cum e si firesc, se va gasi o turma care sa o urmareasca pe instagram si alte rahaturi de acest gen. "Vedeta", ce mai.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator RBRV

Postat

Important e sa stie sa faca selfie cu bot de rata. Ma-sa vrea sa faca si ea un ban si sa devina populara si alta idee mai stralucita decit sa foloseasca proprii ei copii in acest scop, nu a gasit. Si desigur, cum e si firesc, se va gasi o turma care sa o urmareasca pe instagram si alte rahaturi de acest gen. "Vedeta", ce mai.

 

Foarte adecvat si corect comentariu! Cit mai mult "glamour" si cit mai multe self-iuri!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.