Deschide culoarea părului în mod natural


    Să îţi deschizi culoarea părului este mereu o treabă mai grea decât să încerci să intensifici culoarea. Până la urmă este vorba despre pierdere de culoare din firul de păr. Vrem sau nu să recunoaştem, procesul necesită timp. Dar preţul merită! Masca de păr naturală este o metodă practică, la îndemână, ieftină şi mai ales sănătoasş pentru părul tău în comparaţie cu decolorarea la salon sau cu ajutorul produselor cosmetice.

Spre deosebire de masca naturală, rezultatul produselor cosmetice este vizibil de prima dată, insă.

 

Părul necesită, totuşi, pregatire înainte de a aplica orice fel de tratament. Intotdeauna!
559e27de9f11e_rsz_pardeschislaculoare.jpg
Şi de data aceasta asiguraţi-vă că părul dumneavoastră este proaspăt spălat şi mai ales cât se poate de hidratat. Decolorarea este sinonim pentru vârfurile despicate şi uscarea în exces a părului. De aceea este indicat să folosim înainte balsam şi masca hidratanta sau să aplicăm pe părul umed puţin gălbenuş de ou pentru proteine.

 

Aceste metode de decolorare funcţionează cel mai bine pe nuanţe de păr deschise, nu pe parul negru intens. Pe părul brunet, brunet-deschis sau ciocolatiu vor avea efect aceste metode. De asemenea, cu cât părul este deja mai deschis la culoare, cu atât riscul de a se usca în urma decolorarii este mai scăzut.

 

Elementele care te vor ajuta să prepari tot felul de amestecuri care îţi vor deschide nuanţa parului sunt:

 

Mierea.
559e281866e4f_8ea247e9f65d92104836ab35142c3720_large.jpg
Cea mai indicată este mierea neprelucrată, binînţeles, nu cea cumpărată din super-market. Puteţi acoperi părul de la rădăcină spre vârfuri doar cu miere “brută” pentru o noapte întreaga ca apoi de dimineaţă aceasta să fie îndepartată de apă calduţă.

 

Scorţişoara.
559e2837dc853_zimt.jpg
Se poate folosi şi ceaiul de scorţişoară pentru clatirea părului. Amestecaţi împreună cu şamponul dumneavoastră câteva linguri pline de scorţişoară şi miere. După ce amestecul a devenit ca o pasta, aplicaţi pe părul umed. Lăsaţi-l acoperit de amestec câteva ore.

 

Lămâia.
559e28c091bff_.jpg
Puteţi turna într-un recipient cu pulverizator ( pe care, eventual puteţi să îl purtaţi oriunde în geanta pentru a grăbi procesul prin aplicarea de mai multe ori pe zi) în jur de 3-4 lămâi cu o jumătate de pahar de apă. Aplicaţi pe părul uscat.
De fiecare dată trebuie să vă amintiţi faptul că soarele deschide culoarea firului de păr. Staţi cât mai mullt în prezenţa lui şi nu uitaţi pulverizatorul cu suc de lămâie mai ales când mergeţi la plajă ( sau într-un loc în care va expuneţi la soare).

 

Sunt admise toate combinaţiile între aceste 3 elemente prezentate.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.