Cum va fi relația voastră? În funcție de locul în care v-ați cunoscut


    Viitorul unei relații nu depinde doar de caracterul partenerilor. Vezi ce șanse de reușită aveți, în funcție de locul în care v-ați întâlnit.

Dacă v-ați cunoscut la o petrecere…

 

…atunci șansele să rezistați împreună sunt destul de mici. Sunteți oameni dornici de aventură, vă place viața și vă faceți ușor prieteni. Nu suportați rutina, iar dacă ajungeți să aveți o relație lungă, înseamnă că vă iubiți cu adevărat. Vă puteți crește șansele de a fi împreună dacă vă respectați viața privată a celuilalt și dacă nu faceți acuzații nefondate. Fiți deschiși unul cu altul și încercați să vă înțelegeți, înainte să vă acuzați.

 

Dacă v-ați cunoscut în parc…

 

…atunci vă așteaptă o relație sănătoasă și frumoasă. Sunteți persoane echilibrate, calme, iubitoare de natură și foarte organizate. Veți fi fericiți împreună dacă vă ascultați unul pe altul și dacă țineți cont de opiniile celuilalt, înainte să luați o decizie importantă. Călătoriile sunt cel mai bun mijloc prin care vă puteți petrece timpul liber, pentru că vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine și va întări legătura voastră.

 

Dacă v-ați cunoscut online…

 

…șansele să rezistați împreună sunt destul de mici. Un studiu recent, citat de techtimes.com, arată că relațiile care încep online au mai puține șanse să se finalizeze cu o căsătorie, iar riscul de despărțire în primul an este destul de mare. Cercetările au fost efectuate de specialiștii de la Universitatea Michigan și s-a ajuns la aceste concluzii deoarece oamenii mint atunci când își fac profilul pe Internet și apar, astfel, discuții aprinse între parteneri. Încrederea este serios afectată de la începutul relației, astfel că viitorul relației nu va fi foarte strălucit.

 

Dacă v-ați cunoscut la muncă…

 

…atunci sunt mari șanse să rămâneți împreună. Un studiu din 2013, efectuat de cercetătorii britanici și citat de dailymail.co.uk, a arătat că relațiile care încep la muncă au șanse mai mari să dureze și chiar să se transforme în căsnicii. Când ești într-un mediu stresant, faptul că îți vezi persoana iubită te ajută să o apreciezi mai mult și să faci față mai bine situațiilor tensionate. Chiar dacă aveți dovezi științifice de partea voastră, nu înseamnă că nu trebuie să depuneți niciun efort. Dacă petreceți toată ziua împreună, poate apărea monotonia, așa că încercați să aduceți mereu ceva nou în relația voastră.

 

Dacă v-ați cunoscut într-un bar…

 

…atunci probabil nu veți ajunge prea departe. Și aceste concluzii au fost trase în urma unui studiu efectuat de cercetătorii britanici. Oamenii care s-au cunoscut într-un bar sau club s-au despărți după cel mult câteva săptămâni.

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.