Cum s-a desfășurat acțiunea "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." 2018


    În fiecare an activiștii de la mama.md și forum.md organizează campania caritabilă "Băiețeilor și fetițelor se dedică...", asociată cu Ziua Mondială a Copilului. Scopul principal al acțiunii este de a acorda atenție și ajutor copiilor aflați într-o situație dificilă. În acest an, ajutorul colectat a contribuit la organizarea sărbătorii în incinta centrului La Via. Organizatorii împreună cu partenerii au pregătit pentru copii un program distractiv și multe cadouri de valoare.

6D8A7961.jpg

La 1 iunie, în curtea centrului La Via s-au adunat mulți copii. La sărbătoare au fost prezenți nu doar copiii de la centru, ci și copiii din vecinătate. Chiar de la începutul petrecerii, copiii au cunoscut-o pe clownesa Clipa, cu care s-au jucat, au cântat, au dansat, au participat la concursuri și competiții. La petrecere s-a jucat și bowling - copiii au învățat să nimerească ținta cu mingea și erau nespus de bucuroși când le reușea. Organizatorii au desfășurat și un concurs de lucru manual, care i-a captivat foarte mult pe copii. Cei mai dibaci au primit cadouri din partea organizatorilor. Printre premii s-au numărat: dulciuri, băuturi, jucării de pluș și alte surprize frumoase. Organizatorii au oferit tuturor copiilor prezenți vată de zahăr, fulgi de orez, sucuri și ciocolată.

DSC_0133.jpg

6D8A7984.jpg

La finele programului de divertisment, copiii s-au ales cu numeroase cadouri de valoare din partea sponsorilor și organizatorilor. Printre daruri s-au numărat și 25 mingi de fotbal, care au fost cumpărate din fondurile colectate în timpul campaniei.

6D8A8027.jpg

Administrația centrului La Via și copiii de acolo au adus mulțumiri activiștilor de la mama.md și forum.md pentru desfășurarea acestei sărbători vesele și superbe, aducându-le în dar organizatorilor păpuși Tilda, confecționate de înșiși copiii de la centrul La Via.  

DSC_0529.jpg6D8A8083.jpg

Ziua Mondială a Copilului nu e doar o sărbătoare pentru copii, ci și un memento pentru adulți că micuții au permanent nevoie de grijă și protecție. Din păcate, în societate avem copii, care nu știu ce înseamnă căldură și iubire părintească. Anume acești copii au nevoie de ajutorul nostru. Organizatorii acțiunii de caritate "Băiețeilor și fetițelor se dedică..." speră că au reușit să aducă în dar măcar un pic de bucurie și veselie acestor copii, organizând pentru ei o adevărată sărbătoare. Aducem mari mulțumiri tuturor partenerilor și oamenilor receptivi, care au manifestat multă bunătate și ne-au ajutat în organizarea evenimentului. 

Foto

Forum.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.