Cum să te aranjezi la prima întîlnire?


    Bărbaţii sunt atraşi instinctiv de nuanţele de roşu, de un păr bogat şi strălucitor, dar şi de un zâmbet impecabil. Descoperă cum ar trebui să te machiezi şi să te coafezi pentru ca el să te considere foarte sexy

Poartă roşu

552e6688354da_7f17b6acc17c956d25024516638adaa6.jpg

Este culoarea care are capacitatea de a atrage instant atenţia bărbaţilor. Reprezintă sexualitatea şi erotismul în numeroase culturi ale lumii şi se pare că această asociere nu este o coincidenţă, ci o urmare a evoluţiei noastre. Potrivit unui studiu citat de allure.com, bărbaţii sunt cu 56% mai predispuşi să invite în oraş o femeie care poartă o bluză roşie, decât dacă poartă una albă. Prin urmare, o rochie roşie îţi va garanta că toată atenţia lui este asupra ta.

 

Şi pe buze

552e66c5299a4_1247_380.jpg

În urma unui studiu recent, citat de dailymail.co.uk, s-a descoperit că nuanţele de ruj pe care bărbaţii le consideră foarte atrăgătoare sunt tot cele de roşu. Optează pentru un ruj roşu semitransparent sau un balsam care îţi oferă o nuanţare delicată. În acest fel vei avea buzele roşii şi sexy, dar vei arăta natural. Evită nuanţele foarte puternice sau pe cele mate.

 

Păr bogat şi strălucitor

552e5526ba08c_keep_your_hair_beautiful_shiny.jpg

Dacă vrei să-l cucereşti instant, trebuie să ţii cont de o altă "slăbiciune" a bărbaţilor dobândită de-a lungul evoluţiei. Este vorba despre părul bogat şi strălucitor, un indiciu preţios pe care bărbaţii îl foloseau instinctiv (şi se pare că încă îl mai folosesc) pentru a evalua starea de sănătate a unei femei şi prin urmare capacitatea sa de reproducere. Iar ca să-ţi pui în valoare podoaba capilară, încearcă un mic truc: aplică întâi balsamul şi apoi şamponează. Usucă-ţi apoi părul cu foehnul trecându-ţi degetele prin el, pentru a obţine volum irezistibil. Chiar şi după ce simţi că părul este uscat mai foloseşte foehnul încă trei minute. Pentru a-şi păstra volumul trebuie să fie 100% uscat. La final aplică un ser pentru strălucire.

 

Piele perfectă

552e672853d94_Uhodzakozhelicazimoj.jpg

Pielea cu o strălucire delicată te transformă instant într-o apariţie extrem de sexy. După o exfoliere riguroasă şi o hidratare intensă a întregului corp, aplică pe zonele care vor fi expuse, precum decolteu, braţe, umeri sau picioare, o loţiune cu particule strălucitoare foarte fine. Ai grijă să optezi pentru un produs de foarte bună calitate, care îţi va oferi o strălucire delicată şi naturală!

 

Zîmbeşte

552e56201e183_manisofferingarosetoasmilingwomansheissmellingit.jpg

Nu este nicio surpriză faptul că o faţă zâmbitoare este mult mai atrăgătoare decât una serioasă. Dar potrivit unui studiu realizat de Universitatea British Columbia, zâmbetul are capacitatea de a te face mai sexy în ochii bărbaţilor. Reprezintă un indiciu că eşti interesată din punct de vedere sexual. Iar dacă vrei să zâmbeşti fără reţineri la întâlnirea pe care o aştepţi cu nerăbdare, foloseşte un tratament pentru albire la domiciliu, care îţi oferă instant un zâmbet impecabil.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.