Cu ce hrănesc femeile gravide la spitalul din Moldova


  Un filmuleț apărut în mediul virtual a scandalizat publicul. O femeie însărcinată, internată într-o maternitate de la noi, a rămas nemulțumită de mesele oferite la cantina instituției.

Снимок экрана 2019-05-13 в 11.16.05.png

Viitoarea mamă a avut curajul să înregistreze un filmuleț, în care susține că mesele nu sunt servite conform orarului menționat, iar acestea nu corespund nici informațiilor prezentate în nota de meniu. Totodată, gravida a aflat, cu stupoare, că meniul ei este unul dietetic, iar din această cauză ea nu va primi la cină pârjoale din carne, ci doar terci. Femeia a încercat să afle cine, totuși, sunt gravidele care vor avea în meniu carnea preparată, însă nu a primit un răspuns.

Află mai multe în video de mai jos și spune-ți părerea:

sursa video: Facebook/Лиля Чута

unica.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Boby

Postat

Cîți bani se dau mită în spitalul cela,  și dacă nu dai mită păi nici nu vor sa stea de vorbă cu tine! Și încă hrănesc ca pe porci...."minunat"!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Grisa Pedoriliu

Postat

cășuță arata bine

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Potrivit BNS, în anul 2018 rata natalității a fost de 12,8 născuți-vii la o mie de locuitori, în scădere fața de cea din 2014, când s-au înregistrat 14,3 născuţi-vii la o mie de locuitori.
   Acest fapt a fost determinat de micșorarea numărului de născuți-vii, cu 6.173 de copii sau cu 15 la sută în comparație cu 2014.

   De asemenea, în anul 2018, din totalul născuților-vii (34.736 copii) mai mult de jumătate (51,5% sau 17.902 copii) au fost băieți, iar raportul de masculinitate a fost de 106 băieţi la 100 de fete.
   Rata natalității a fost calculată în baza populației cu reședință obișnuită.
   stiri.md
  • julia122997
   De julia122997
   Cum au surprins internauții eclipsa de lună vedeți mai jos:

   Pe lângă internauții din Moldova, eclipsa de lună a fost urmărită de oamenii de pe întreg globul pământesc. Vedeți mai jos cum s-a văzut fenomenul pe Instagram în diferite colțuri ale lumii.   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   În noul sezon, proiectul și-a schimbat complet formatul și nu va mai fi poziționat ca concurs de frumusețe. Proiectul din noul sezon se va desfășura în formatul unui festival de film, în care concurentele vor pregăti scurtmetraje artistice și documentare creative despre natură. Organizatorii îşi doresc ca cel de-al cl cincilea sezon aniversar al evenimentului să aibă loc într-un nou format unic, care nu are analogi în lume, a cărui finală va avea loc la Moscova, la începutul anului 2020.
   La festival pot concura domnişoare active cu vîrsta de 18-30 de ani. Starea civilă a participantelor nu contează, însă, participantele avînd copii nu sînt admise pentru participare.
   Alte participante din Moldova pot completa chestionarul pe site-ul festivalului
   Alena Saitova va reprezenta Moldova. Profilul ei îl putem vedea urmînd linkul

   Actuala deţinătoare a titlului din 2019 este Didar Atmadzha din Kazahstan. 
   noi.md
  • julia122997
   De julia122997
   Înarmați cu cutii de vopsea roșie, galbenă și albastră, copiii au reușit să coloreze împreună o suprafață de 3000 de metri pătrați pe dalele din imediata vecinătate a Mausoleului Eroilor de la Mărășești, județul Vrancea.

   Iniațitiva a apraținut Consiliului Județean Vrancea, care a voit să aducă omagiu soldaților care au luptat în Bătălia de la Mărășești, aceasta făcând parte din proiectul „Consolidarea legăturilor cu Republica Moldova și comunitățile românești din Ucraina”.

   Bătălia de la Mărășești, cea mai mare de pe frontul românesc pe durata Primului Război Mondial, s-a desfășurat în perioada 24 iulie – 6 august 1917, în zona Vrancei. Confruntarea s-a soldat cu eșecul ofensivei germane și stabilizarea frontului din zonă, până la sfârșitul conflagrației.


   zugo.md
 •