Crochete franțuzești cu cașcaval


    Acest aperitiv se servește cald, alături de sosurile preferate. Alegeți crochetele de cașcaval pentru a prepara un antreu delicios în cel mai rapid mod. Astfel veți economisi timp fără să compromiteți gustul și savoarea!

5773a21856fb1_EgYKOszuH7w.jpg

 

Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 200 g de cașcaval
  • 1 lingură de făină
  • ulei
  • pătrunjel
  • piper negru măcinat
  • sare


Mod de preparare:

  1. Bateți cu ajutorul mixerului albușurile de ou până obțineți o spumă.
  2. Adăugați cașcavalul ras în amestec.
  3. Formați din compoziția obținută biluțe și treceți-le prin făină.
  4. Puneți o tigaie încinsă și coaceți cu puțin ulei de măsline biluțele, întorcându-le cu o paletă pe toate părțile astfel încât să devină rumene (își vor mări și volumul).
  5. Când sunt gata, scoateți-le într-un vas cu șervețele absorbante care să rețină uleiul în exces.
  6. Aranjați crochetele pe un platou încălzit și presărați-le cu pătrunjel mărunțit.


unica.md





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.