Copii din toate colţurile ţării se vor întrece la alergat pe distanţa de 200 de metri la maratonul "Kids Run Day"


    Maratonul Internaţional Chişinău va fi un prilej de sărbătoare şi pentru copii. Cu o zi înaintea marelui eveniment va fi organizată o cursă pentru micuţi, denumită "Kids Run Day".

Copii din toate colţurile ţării se vor întrece la alergat pe distanţa de 200 de metri. La competiţie vor participa micuţi cu vârstele cuprinse între 5 şi 12 ani. La concurs s-au înscris deja circa 400 de copii. 

Costul participării la maraton este 70 lei. Puteți să înregistrați copilul urmând acest link.

 

Copiii, împreună cu părinţii lor, au început deja pregătirile pentru "Kids Run Day". Ecaterina Corolenco este una dintre mămicile care şi-a înscris fiica pentru a participa la cursă. Acum pregătirile sunt în toi.

"În acest an vom participa pentru prima dată. Am decis că este o bună oportunitate de a verifica puterile. Mai mult, copilul va avea ocazia să-şi încerce puterile la aşa un eveniment în masă şi să demonstreze de ce este în stare. Astfel de sărbători sportive dezvoltă la copii spiritul de competiţie", a afirmat Ecaterina Corolenco, mamă.

"Kids Run Day" se va desfășura pe 30 septembrie și va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Capitală. A doua zi este programat Maratonul Internaţional Chișinău. Participanţii la marele eveniment se vor putea înscrie la concursuri de alergare pe cinci distanțe, însă cea mai aşteptată este competiția pe distanța-standard pentru maraton: 42 de kilometri și 195 de metri.

Publika TV este partener media general al evenimentului şi va transmite în direct acest festival al reginei sporturilor pe un ecran gigant în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chișinău.

publika.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.