Centre educaționale de limbi străine în Chișinău


    Limbile străine reprezintă pașaportul tău către comunicarea cu ceilalți oameni. Ele te ajută să comunici eficient cu străinii cu care vii în contact fie la locul de muncă, fie în vacanțe.

Să cunoști limbile straine, fie ca e una sau doua, sau mai multe, nu poate avea niciun efect negativ, din contra, vei avea numai de cîstigat.

 

Dacă nu cunosti nicio limbă straină nu e capat de lume dar nici bine nu e. Considera invatarea unei limbi straine nu numai necesara pentru dezvoltarea ta, atat profesional cît si personal, ci și ca pe un lucru "must do" in aceasta viață scurta. Must do? De facut.

 

Cum? Există cursuri, există cărți pentru începători, intermediari si avansați, exista instituții unde te poti înscrie și lua materiale de studiu, există apoi examene care sa îți ateste cunostințele, există persoane specializate care să te îndrume si ajute in cunoasterea unei sau mai multor limbi straine.

 

Mai jos vă prezentăm Centrele de studiere a limbilor moderne ce se află în Chișinău.

 

552e2f2132035_3.jpg

International Language Training Center

ILTC este o şcoală de limbi de talie internaţională, un lider recunoscut în predarea limbilor străine în Moldova, care a fost fondată în anul 1994. Aici, în tot timpul acesta, au fost instruite cu succes persoane de toate vîrstele şi cu un nivel diferit de competenţe lingvistice. Portofoliul ILTC include cursuri de limbă engleză, de limbă germană, de limbă franceză, de limba română, de limbă italiană, de limbă spaniolă, de limbă rusă şi, de asemenea, programe specializate, Clubul de Conversaţie, Clubul Copiilor şi Clubul de Cinema.

 

Telefon de contact: 022 292988

Adresa: str. Petru Rareș, 43

http://www.iltc.md/

 

 

552e2f8d28730_top_english.jpg

Top English School of Today (TEST) - este o şcoală de studiere a limbii engleze, în care cei care urmează cursurile, au posibilitatea să o facă într-o atmosferă degajată şi dinamică. În intenţia de a răspunde tuturor aşteptărilor studenţilor școala oferă profesori fideli meseriei, resurse educaţionale de excepţie şi o gamă variată de cursuri. Se garantează studenţilor studii de calitate înaltă într-o atmosferă agreabilă şi prietenoasă.

 

Telefon de contact: 022 815157

Adresa: str. București, 83

http://www.topenglish.md/

 

logo-mama.png

Centrul de Limbi Europene “Oratorica”

ORATORICA este locul perfect pentru a dezvolta abilitățile de comunicare ale copilului dumneavoastră și pentru a studia limba engleză, dar și alte limbi europene, la cel mai înalt nivel. Mai mult decât atât, este unica Școală din Chișinău care GARANTEAZĂ eficiența cursului, RETURNÂND INTEGRAL banii în cazul în care la sfârșitul cursului nu veți fi mulțumiți de rezultatele obținute.

Cunoașterea limbilor străine va oferi copilului posibilități avansate de comunicare, socializare și interacționare, și-i va asigura un viitor de succes. Școala vă mai pune la dispoziție oportunitatea de a frecventa cursurile „ART Oratorica” care se bazează pe dezvoltarea personală a copilului. Scopul școlii este de a ajuta copiii să capete încredere în sine, să-și dezvolte aptitudinile de comunicare, gândirea, atenția, și nu în ultimul rând - să-și dezvolte inteligența emoțională. De asemenea, se pune accent pe cursurile de dezvoltare a talentelor: canto, teatru, coregrafie etc. și cursul „Bunele Maniere” unde copilul învață regulile de conduită și de comportament.

În așa fel veți fi siguri că odorașul dumneavoastră va fi o persoană dezvoltată multilateral. Acesta se va încadra foarte ușor într-o echipă profesionistă, cu profesori competenți și prietenoși. Micuții având posibilitatea de a îmbina frumos orele de limbi străine cu alte activități de care sunt pasionați! Pentru mai multe depalii accesați pagina www.oratorica.md.

 

Botanica: Bd. Dacia 23; Et.5, of.501; Tel: 060 73 55 33;
Râșcani: Bd. Moscova 6; Et.3, of.301 A; Tel: 078 80 90 58;
Buiucani: str.Caragiale 26, intersecție cu str. Alba-Iulia; Tel: 079 00 77 46; Ciocana: bd. Mircea cel Bătrân 12/2; Et. 3; Tel: 078 765 000

 

552e307783543_quo.jpg

Centrul Educațional QUO VADIS

s-a înfiinţat în anul 2003 din dorinţa de a oferi o metodă modernă, interactivă de predare a limbilor străine, conform standardelor internaţionale. Fiecare lecţie este simplă şi construieşte pe cunoştinţele acumulate deja în lecţiile precedente. Un colectiv de pedagogi bine pregătit, cu experienţă, dornic să ofere suport şi îndrumare. QUO VADIS organizează cursuri de limbă engleză, germană, italiană, franceză, spaniolă, rusă și română pentru alolingvi.

 

Telefon de contact: 022 223147

Adresa: str. A.Șciusev, 82

http://quo-vadis.md/

 

Insam German School - Școala de Limbă Germană

Învățați limba germană de la un vorbitor nativ de germană. Beneficiați cu siguranță de următoarele avantaje:

Învățați nu doar scrierea corectă în limba germană, ci și întrebuințarea acestei limbi în mod natural, în viața de zi cu zi. Astfel puteți înțelege mai ușor conversațiile germanilor. Încă de la începutul cursului audiați, exersați și învățați pronunția corectă în limba germană. Grupele mici de maximum 6 persoane garantează faptul, că fiecare participant se încadrează amplu în procesul de vorbire și exersează intensiv această abilitate. În acest mod accentul Dumneavoastră se minimalizează și puteți fi înțeleși fără dificultate. Curînd vă va veni ușor să mențineți conversații cu germanii.

 

Telefon de contact: 022 853399

Adresa: str. Columna, 131

http://www.insam-school.md/index.php?l=ro

 

552e321a6cce5_sansor.jpg

Centrul lingvistic SC «Sansor SN»

Învăţarea limbilor străine - o muncă de lungă şi obositoare durată. Experienţa noastră arată că eficacitatea de formare depinde de activitatea coordonată a întregii echipe. Astăzi vom preda limba engleză, franceză, română, italiană, germană, rusă ca limbă străină, spaniolă, turcă, cehă, chineză, poloneză, arabă, norvegiană, finlandeză, suedeză, daneză, olandeză, portugheză, albaneză, islandeză, lituaniană, estonă, letonă, greacă, maghiară, sârbă, croată, slovacă, slovenă, japoneză şi dialectul macedonean.[/size]

În prezent, centrele de învăţămînt se găsesc în sectoarele Ciocana şi Centru.[/size]

 

Ciocana

Telefon de contact: 022 487935

Adresa: str. I.Vieru, 15/3

 

Centru

Telefon de contact: 022 487935

Adresa: str. Tighina, 49

http://www.sansor.md/

 

 

THE INTERNATIONAL BUSINESS ENGLISH CENTER

Oferim cursuri de Engleza pentru toate nevoile si necesitatile dumneavoastra – Engleza de Afaceri, Engleza de Zi cu Zi, Pregatire catre Examenul de Bacalaureat, Pregatire catre Examenul de TOEFL si IELTS sau Engleza Specializata in dependenta de necesitatea si domeniul in care ati dori sa o utilizati.

 

Telefon de contact: + 373 69 299 586

Adresa: str. G. Alexandrescu, 5, of.22

http://ibec-moldova.com/ro/

 

552e31ee119d7_alli.jpg

Alianţa Franceză din Moldova

este:

- unicul centru acreditat din Republica Moldova pentru organizarea examenelor de franceză: DELF/DALF, TCF, TCF/DAP, TCF pentru Québec, TEFaQ, e-TEF şi e-TEFAQ;

- unicul centru autorizat din Republica Moldova pentru organizarea examenelor de engleză «Cambridge English Language Assessment».

Alianţa Franceză din Moldova oferă:

- cursuri de franceză individuale, semi-individuale sau în grup;

- cursuri individuale de română şi rusă pentru expatriaţi;

- cursuri de pregătire pentru examenele de engleză «Cambridge English Language Assessment»;

 

Telefon de contact: 022 234510

Adresa: str. Sfatul Țării, 18, et.3

https://www.alfr.md/

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Centru de dezvoltare intelectuala si creativa a copiilor “Elite Academia”

Centru nostru educațional pentru copii, a fost deschis pentru ca orice copil sa aiba posibilitatea de a capata cunoștințe și competențe într-o formă care se potrivește perfect necesitatilor sale, în conformitate cu metodologia avansata elaborată pe baza studiilor științifice si didactice de vestitii specialiști europeni in domeniul educatiei.

Limba engleza pentru copii cu vârsta de la 3 la14 ani

Programul include:

• dezvoltarea abilităților de conversație în limba engleză;
• studierea gramaticii;
• setarea și ajustarea pronunției;
• jocuri educationale și testări trimestriale cu cadouri;
• o abordare integrativă (combinație de manuale, audio și video materiale).

Sediul Centrului:
Str. A.Sciusev 49, of.15 ( întrarea prin curte )

Contacte:
+ ( 373 ) 22 220-196; + ( 373 ) 69 026-072
www.eliteacademia.md

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.