Cele mai potrivite flori la prima întâlnire.


    Poate părea demodat, dar a aduce flori la prima întâlnire este un gest cât se poate de elegant. În același timp, nu trebuie exagerat cu cadouri sau alte lucruri care ar putea pune o femeie într-o situație stânjenitoare. La prima întâlnire se decide totul, cel puțin pentru femeie.

Ea decide dacă bărbatul este genul pe care ea și-l dorește, dacă se comportă cum trebuie și dacă vrea un bărbat ca cel din fața ei pentru toată viața.

 

Așadar, chiar dacă vei avea succes, chiar dacă nu vei avea, este o treabă de bun simț să faci impresie bună la prima întâlnire. Iar a face impresie bună înseamnă să ții cont de câteva mici detalii.

 

Lasă emoțiile acasă, făcând ceva care te relaxează înainte de întâlnire. Ai nevoie de încredere în sine și să știi că prima întâlnire este o experiență unică, dar nu singura. Ar fi bine să cunoști câteva detalii despre persoana cu care te întâlnești, precum pasiuni, preocupări, arie de interese, pentru a avea discuții care să o atragă.
55b5fdc1d49e7_521dating3.jpg
Apoi, pentru ca totul să decurgă bine, alege un loc special, care crezi că i-ar plăcea și ei. Dacă știi că nu îi plac surprizele, nu încerca să o superi de la prima întâlnire. Femeia are nevoie de sinceritate, complimente subtile, privire în ochi, să fie ascultată și să se simtă bine, distrată.

 

Crinii, irișii, magnoliile, lăcrămioarele, perfecte pentru prima întâlnire

 

Cel mai important la prima întâlnire sunt florile. Chiar dacă femeile cred că nu le place săli se aducă flori, se întâmpla asta pentru că nu știu să reacționeze la flori, ci nu pentru că nu își doresc. Așa că, nu trebuie să-ți lipsească florile. Ai grijă, fără buchete enorme, scumpe și sofisticate, care ar putea să o sperie. Un buchet de flori micuț, de culori potrivite, alb-roz, poate fi perfect. Crinii și trandafirii albi pot fi o alegere foarte elegantă. Nu ar fi rău să ții cont de florile anotimpului primei tale întâlniri.
55b5fe36ead30_couplefirstdateflowers.jpg
Buchetul de la prima întâlnire trebuie să fie colorat, vesel și să fie ținut minte. Hortensiile, orhideele, garoafele roz, irișii, toate sunt flori potrivite pentru primul buchet de flori. La fel sunt și lalelele, narcisele, violetele sau zambilele. Un buchet de primăvară frumos trebuie să aibă lăcrămioare, frumos mirositoare, albe și perfecte pentru prima întâlnire.

 

Bujorul este o altă floare extrem de elegantă și frumoasă, demnă pentru prima întâlnire. Nu uita de magnolii, camelii, crizanteme sau floarea pasiunii.

 

Nu oferi cale sau maci cadou
Acum că știți ce flori să alegeți, e bine de știut și florile care nu se dau cadou, în general, și care în niciun caz nu sunt de preferat la prima întâlnire. Deși sunt flori frumoase, calele nu se dau cadou, ele se duc doar la mort. Florile care conțin otravă, gen macul, tuberoza nu sunt flori care se oferă cadou. De preferat ca florile de la prima întâlnire să nu fie foarte închise la culoare, să nu fie prea siropoase (gen trandafirul roșu) și nici prea ieșite din comun.
55b5fe6a20bdb_florilaprimaintalniredaruiesteicelemaifrumoasebucheteromanticekgo8v3t7lp.jpg
Florile simple, frumoase și de culori deschise sunt cele care reprezintă intențiile serioase ale bărbatului. Așa că, în funcție de intențiile voastre, alegeți florile care se potrivesc cu stilul vostru.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.