Cele mai importante ingrediente anti-aging!


    Când trebuie să începem un tratament anti-îmbătrânire? Celebrul dermatolog Sherry Ingraham spune că aceasta este întrebarea pe care o primeşte zilnic, din partea clientelor ei, în cabinetul său de dermatologie din Texas. Iată ce recomandă unul dintre cei mai importanţi dermatologi din SUA:

"Dacă vă gândiţi la protecţie solară atunci acesta este cel mai important produs anti-îmbătrânire, şi ar trebui să se începeţi cât devreme!", spune Sherry. Cu alte cuvinte, acum este momentul pentru a deveni mai familiarizat cu produsele de îngrijire a pielii, mai precis, cu ingredientele de pe etichetă cu rol cheie în acest proces.

 

Un ritual preventiv stabilit încă de la 20 de ani poate menţine aspectul sănătos al pielii şi după 30 de ani. Ingraham ne spune că este esenţial să includem în acest ritual o parte din ingredientele anti-îmbătrânire, de care fiecare femeie de peste despre de 30 de ani este obligatoriu să ştie.

 

Cremă de protecţie solară cu SPF 30 sau mai mare

 

"Este imperativ să alegeţi o formulă cu spectru larg, cu SPF 40 sau mai mare. Recomand ca toţi pacienţii mei să folosească o cremă de protecţie sau fond de ten cu zinc. Este unul dintre cele mai importante ingrediente din produsele cosmetice".

 

Alfa-hidroxi acidul (AHA)

 

Acesta este unul dintre cei mai importanţi ingredienţi care luptă cu ridurile şi care este folosit ca metodă de înfrumuseţare încă din cele mai vechi timpuri. Se găseşte sub mai multe forme: acid glicolic, acid citric, acid lactic, acid tartaric, derivaţi din acizii de fructe. AHA este un exfoliant care îndepărtează celulele moarte şi le lasă pe cele noi la suprafaţă. Acest acid îmbunătăţeşte producţia de colagen şi creşte duritatea pielii, fără a cauza inflamaţii, măreşte capacitatea pielii de a rămâne hidratată şi îmbunătăţeşte aspectul pielii.

 

Antioxidanţii

 

Aceştia au un rol de bază în încetinirea procesului de îmbătrânire şi pentru a proteja pielea noastră. Din păcate, radicalii liberi produc un adevărat dezastru asupra colagenului şi elastinei tenului nostru.

 

Sherry Ingraham recomandă un ser cu aproximativ 15 până la 20% format din vitamina C, pentru a fi absorbit în mod corespunzător. Resveratrolul, pe care îl găsim în anumite vinuri roşii, este un antioxidant foarte mare. De asemenea, consumul unor alimente care conţin antioxidanţi ne asigură o tinereţe fără bătrâneţe. Iată o listă cu cele mai importante alimente cu antioxidanţi:

 

- ardeii roşii şi galbeni conţin carotenoide, care reduc ridurile

 

- avocado conţine o mare cantitate de vitamina B, care tratează iritaţiile şi roşeaţa tenului sensibil.

 

- fructele de pădure au multă vitamina C, care protejează fibrele de colagen. Vitamina C se mai găseşte în citrice, măceşe, pătrunjel, broccoli, roşii şi căpşuni.

 

- Vitamina E se găseşte în brânza proaspătă, nuci, seminţe, legume verzi.

 

- Strugurii roşii sunt o sursă bogată de flavonoide şi polifenoli, care păstrează sănătatea inimii şi calitatea pielii.

 

- Cartofii cruzi au o mare cantitate de cupru, care oferă strălucire pielii

 

- Morcovii conţin beta-caroten şi protejează pielea de razele soarelui.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Бывшая девушка Башарова. Анна Сазонова, Кажись. Ее фейс.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.